Κατηγορίες
Διάφορα

Εθνικός Ράχης – Θύελλα Σταυρού 1-1 (+φωτορεπορτάζ)

Του Δημήτρη Χαραλαμπίδη

Σε ένα δυνατό και γεμάτο με φάσεις παιχνίδι από τις δύο ομάδες, Εθνικός Ράχης και Θύελλα Σταυρού ήρθαν ισόπαλες 1-1, ένα αποτέλεσμα που δεν βολεύει καμία από τις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να προηγηθούν λίγο πριν βγει το ημίχρονο και να αιφνιδιάσουν τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι είχαν ανεβάσει την απόδοση τους μέχρι την επίτευξη του γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως οι “πράσινοι” αντέδρασαν, έπαιξαν ποδόσφαιρο κατοχής και έφτασαν στην ισοφάριση στο 80΄. Τα πράγματα έγιναν δύσκολα και για τις δύο ομάδες όταν αμφότερες δέχτηκαν κόκκινες κάρτες,  δύο για τον Εθνικό και μία για τη Θύελλα.

Διαιτητής : Παυλίδης
Α Βοηθός : Μπακάλης
Β Βοηθός : Παζαρτζικλής Θ.

Τα γκολ

42΄ Αυτογκόλ από τον Σταυρό και 1-0 για τον Εθνικό

80΄ Ισοφάριση από τον Αλμπανάκη, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 1-1 για τις δύο ομάδες.

Οι συνθέσεις

Εθνικός Ράχης : Παρμάκας, Τσακιράκης (60′ Ζησιός), Λαζαριώτης, Μπιτζές, Αϊβάζης, Καφετζής, Τσαρτσής, Σαμψωνίδης, Χατζής, Πετράκης (82′ Ρίσσος), Φωτιάδης (75′ Ιωσηφίδης).

Θύελλα Σταυρού : Πιπιλίδης, Ισλαμί, Αλμπανάκης, Τζιάλι, Αβετίδης, Κοσέογλου, Σαρηκυριακίδης (70′ Καπουσίδης), Μυλωνάς Α. (54′ Μαυρόπουλος), Τσαχαλίδης, Αθανασιάδης, Τσορακλίδης.

Δηλώσεις Γιώργου Μαραγκού: «Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Το παλέψαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Τα πράγματα έγιναν δύσκολα όταν μείναμε με εννιά παίκτες».

Δηλώσεις Κώστα Μουρτζίλα: «Δυστυχώς ξυπνήσαμε αργά για αυτό δεν καταφέραμε να πάρουμε την νίκη. Ελπίζω να μην έχουμε και σε άλλα παιχνίδια την σημερινή απόδοση».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected