Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Παναργειακός – Νταηλάκι (1-0) Στον τελικό του Κυπέλλου το Ορεστικό!

Ένα γκολ ήταν αρκετό για τον Παναργειακό Άργους Ορεστικού, που πήρε την πρόκριση για τον 35ο τελικό της Ε.Π.Σ. Καστοριάς απέναντι σε ένα ψυχωμένο Νταηλάκη, που νικήθηκε τελικά από τις απουσίες του (1-0). Τρία δοκάρια για τους «ροσονέρι» (54′, 75′, 90′) και ένα για τους «κυανόμαυρους» (54′).

Αν και δεν πάτησε… γκάζι το γκολ του μεσοεπιθετικού Θέμη Βελλίδη ήταν αρκετό για τον Παναργειακό, που πήρε το εισιτήριο για τον τελικό της 25ης Μαρτίου, όπου θα βρει απέναντι του για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού την ΑΕ Γραμμοχωρίων.

Από την αντίπερα όχθη οι φιλοξενούμενοι κατέβηκαν στον αγώνα «λαβωμένοι», καθώς μια πλειάδα ποδοσφαιριστών είτε για λόγους τραυματισμών είτε επαγγελματικούς δεν έδωσαν το «παρών» σε αυτόν τον σπουδαίο αγώνα.

Μάλιστα είχαν και δοκάρι με τον Γιώργο Αργυρό στο 54′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, άλλα από την αρχή μπήκαν με αμυντικούς προσανατολισμούς προσπαθώντας να χτυπήσουν με αντεπιθέσεις την πολύ καλά στημένη αμυντική διάταξη των «κοκκινόμαυρων».

Έτσι, οι «κυανόμαυροι» αν και πάλεψαν, παίζοντας ανοικτό ποδόσφαιρο, λύγισαν από τα προβλήματα τους, ενώ το σκορ θα μπορούσε να εκτοξευθεί περισσότερο αν ο Ιωαννίδης Γ. (54′) και ο Τσαμτσάκης (75′, 90′) δεν σημάδευαν τα δοκάρια του Μητσόπουλου σε τρεις περιπτώσεις!

Το ποδόσφαιρο όμως έχει αυτήν την άγρια… ομορφιά με τους φιλάθλους που γέμισαν τις εξέδρες να φεύγουν ικανοποιημένοι από την πρόκριση της ομάδας, αλλά και από το θέαμα που είδαν.

Το «χρυσό» τέρμα της συνάντησης πέτυχε από πολύ νωρίς, μόλις στο 7′ ο Θέμης Βελλίδης, με απευθείας εκτέλεση κόρνερ, ωστόσο η μπάλα βρήκε και το κεφάλι του Γιώργου Σαρηπανίδη πριν καταλήξει στα δίχτυα του Μητσόπουλου, με τον διαιτητή να πιστώνει το τέρμα στον πρώτο.

Ο κ. Βαγγέλης Σιώμος ξεκούρασε τον Χρήστο Σαραφιανό ενόψει του πρωταθλήματος και τοποθέτησε στον «άσο» τον Τοτονίδη, που τα πήγε περίφημα, ενώ με ένα επιθετικό σύστημα πέτυχε τον σκοπό του, αφού ζήτησε ένα γρήγορο γκολ, το οποίο και ήρθε από πολύ νωρίς.

Βέβαια προβληματίστηκε ξανά για την επιθετική δυστοκία των παικτών του με την ελπίδα τώρα που θα επιστρέψει ο Χρήστος Καλύβας να λυθεί το πρόβλημα του σκοραρίσματος, το οποίο και ταλανίζει τον σύλλογο από την αρχή της χρονιάς.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο ΔΑΚ του Άργους βρέθηκαν αρκετοί προπονητές των ομάδων της Καστοριάς και αρκετοί παράγοντες για να παρακολουθήσουν αυτόν τον ωραίο αγώνα. Υπολογίζεται ότι παρακολούθησαν τον ημιτελικό κοντά στα 300 άτομα.

Βέβαια δεν γινόταν να λείπει ο προπονητής των Γραμμοχωρίων, Μπάμπης Θεοχάρης, που θα βρει στον μεγάλο τελικό τους Αργείτες, ενώ μαζί του ήταν και ο πρόεδρος Λάρυς Τσάπας με τους δύο άνδρες να συζητούν για τον αντίπαλο του τελικού της 25ης Μαρτίου.

Διαιτητής: Γκλαβίνας Κώστας (Ιωάννης Κοτεκίδης, Σοφία Παυλάκου).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Παναργειακός Ορεστικού : Τοτονίδης, Σιδηρόπουλος, Μουρατίδης, Ιωαννίδης Γ., Ιωαννίδης Δ., Βακόπουλος, Γκαγκάνας (90′ Μαρκόπουλος), Βλαχόπουλος (46′ Ζ. Ιωάννου), Βελλίδης, Τσαμτσάκης, Μπάτζιος (83′ Χαραλαμπίδης).

ΑΣ Νταηλάκης : Μητσόπουλος, Παρτσάνης, Ιωαννίδης Γ., Ευαγγέλου (82′ Μαστορίδης),. Μίρκος, Πουρσανίδης, Σωχόπουλος (64′ Σεργιαννίδης), Σαρηπανίδης, Αργυρός, Αντωνίου, Ευσταθιάδης.

http://www.greekfootball.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected