Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Χαρίεσσας – Εθνικός Κλειδιού 3-1

CIMG6793Άλλη μία νίκη (η 8η φετινή) καταγράφηκε στο…παλμαρέ της ΑΕ Χαρίεσσας, η οποία παρόλες τις απουσίες βασικών παικτών (Τόσκα, Φωτιάδης και Κανδηλίδης που αγωνίζεται εφόσων χρειαστεί) καταφέρνει να διατηρείται στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και μάλιστα “έπιασε” τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας στην 4η θέση και στους 24 βαθμούς.

Το Imathia Sports News βρέθηκε στο γήπεδο της Χαρίεσσας και σας μεταφέρει τις πρώτες στιγμές του αγώνα, αλλά και φωτορεπορτάζ τόσο από τον αγώνα, όσο και από τη βράβευση του Γιάννη Κιρκιλιανίδη ως ο MVP της 12ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Δημήτρη Χαλκιά (τραυματίστηκε στις αρχές του δευτέρου μέρους και αντικαταστάθηκε) κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Εθνικού Κλειδιού, ο οποίος είχε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο ενώ διαμαρτύρεται για μία φάση στο 11′, όταν ο διαιτητής της συνάντησης κ. Μαλούτας έδειξε “παίζεται” σε ανατροπή του Καϊμακαμίδη στη μεγάλη περιοχή, στιγμιότυπο που θα δείτε στο video του Imathia Sports News.

Στο ξεκίνημα, οι δύο ομάδες με πολυπρόσωπο κέντρο και pressing σε όλο το γήπεδο, προσπάθησαν εκατέρωθεν να ελέγξουν τον ρυθμό, σε ένα μοιρασμένο παιχνίδι στα πρώτα 30 λεπτά, όταν και προηγήθηκε η ΑΕ Χαρίεσσας, με το πρώτο γκολ του Τσίπη στο πρωτάθλημα. Στο διάστημα αυτό η ομάδα του Θοδωρή Τέγου είχε δύο καλές στιγμές με τους Βουλτσίδη και Κωστόπουλο, όμως ο Αντιφάκος ήταν σε ετοιμότητα και κράτησε το “μηδέν” για την ομάδα του.

Το γκολ αυτό, κόντρα στη ροή του αγώνα, ανάγκασε τους φιλοξενούμενους να βγουν στην επίθεση και μάλιστα να απαντήσουν άμεσα με τον Τοπούζη (32′), φέρνοντας το ματς στα ίσα. Η αναμέτρηση απέκτησε και πάλι άγρια ομορφιά, οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με πάθος και δύναμη, για να φτάσουμε στο δεύτερο μέρος, που ήταν…όλα τα λεφτά!

Στο 48′ θα γίνει η φάση που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών για τους φιλοξενούμενους. Μετά από κόρνερ του Κιρκιλιανίδη από δεξιά, ο Δημήτρης Καρασαρίδης αποκρούει τη μπάλα, με τους “κυανόλευκους” να…ωρύονται υποστηρίζοντας πως ο επιθετικός της ΑΕΧ βρήκε τη μπάλα και με τα δύο χέρια.

Η συνέχεια ανήκει στους γηπεδούχους οι οποίοι ένα λεπτό αρότερα πέτυχαν το 2-1 με ωραία κεφαλιά του Τριανταφυλλίδη μετά από κόρνερ του Βασίλη Καρασαρίδη. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 60′, όταν οι αφοί Καρασαρίδη συνδυάστηκαν ωραία και ο Βασίλης πέτυχε το 12ο γκολ στο πρωτάθλημα, μέσα σε αποθέωση από τους λιγοστούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο της Χαρίεσσας.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Μαλούτας, με βοηθούς τους Κελεσίδη και Παπαδάκη.

Συνθέσεις

ΑΕ Χαρίεσσας : Αντιφάκος, Τσίλης, Ιωαννίδης, Θεοδωρόπουλος, Δραγουμάνος, Δάγγας, Χαλκιάς (48′ Κανδηλίδης), Διτσόλας (68′ Συμεωνίδης), Καρασαρίδης Δ., Καρασαρίδης Β., Τριανταφυλλίδης (85′ Χρυσαφίδης).

Εθνικός Κλειδιού : Δημόπουλος, Φιρινίδης (81′ Καϊμακαμίδης Α.), Παρασχόπουλος (62′ Καλυβιώτης), Χαϊκάλης, Περηφανόπουλος, Μπενίσκος (68′ Κεχαγιάς), Τοπούζης, Καϊμακαμίδης Τ., Βουλτσίδης, Κωστόπουλος, Κιρκιλιανίδης.

* Παρών στο γήπεδο της Χαρίεσσας και ο προπονητής της Μικτής Ημαθίας κ. Λυμούσης Αντώνης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected