Γενικά

Σας παρουσιάζουμε το “1ο Αλμανάκ Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου Νομού Ημαθίας”!

Untitled-1 copy

Το Imathia Sports News με ιδιαίτερη συγκίνηση σας παρουσιάζει το εξώφυλλο του “1ου Αλμανάκ Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου Νομού Ημαθίας”, μία πραγματικά αναλυτικότατη έκδοση με πρωταγωνιστή τον ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή. Περίπου 1250 ποδοσφαιριστές από 63 ομάδες (4 της Δ’ Εθνικής, 15 της Α1 Ερασιτεχνικής, 26 της Α2, η γυναικεία ομάδα του Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας και 17 ομάδες του Παιδικού Πρωταθλήματος) περιλαμβάνονται σε αυτό το βιβλίο, για το οποίο απομένουν τα τυπικά για να βρίσκεται στα χέρια μας και κατ’ επέκταση σε όποιον το επιθυμεί!

Επίσης στις τελευταίες του σελίδες θα υπάρχουν φωτογραφίες από φάσεις αγώνων που κατέγραψε ο φακός του Imathia Sports News αλλά και τα αναλυτικά ρόστερ των ομάδων.

Το αφιέρωμα αυτό, το οποίο θα περιέχει 130 σελίδες, θα μπορείτε να το παραλάβετε μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες (πιο πιθανή η Πέμπτη 20/12). Το κόστος αγοράς για όποιον επιθυμεί να το παραλάβει είναι 10€, ποσό που κατά την άποψη μας είναι πολύ μικρό, αναλογιζόμενοι τον όγκο πληροφοριών αλλά και το πλήθος των σελίδων.

Η μορφή που θα έχει στις εσωτερικές σελίδες είναι όπως την παρακάτω φωτογραφία :

116919numrisation0011

Η διαδικασία παραλαβής είναι πολύ απλή και μπορείτε να ξεκινήσετε από τώρα να παραγγέλνετε. Για να γίνει αυτό ακολουθήστε τις οδηγίες που θα βρείτε στην αρχική σελίδα του Imathia Sports News, πατώντας στο εξώφυλλο του αφιερώματος.

* Το “Αλμανάκ Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου Νομού Ημαθίας” αφιερώνεται στη μνήμη του Λεωνίδα Βαστάζη, του ανθρώπου που είχε την ιδέα (στην Αθήνα τότε) και εμείς την υλοποιούμε… Ξέρουμε ότι μας βλέπει από ψηλά και ελπίζουμε να είμασταν αντάξιοι στο 1/10 τουλάχιστον σε αυτό που εμπνεύστηκε…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P