B ΕΠΣ Ημαθίας

Α2 Ερασιτεχνική (Β’ όμιλος) – Μενού με πολλά…καλούδια!

259883_10200151260169392_1037470109_n

Τελευταία…στροφή του πρώτου γύρου για τους μονομάχους του δεύτερου ομίλου της Α2 Ερασιτεχνικής και το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής, που διεξάγεται την Κυριακή 9/12 με κοινή ώρα έναρξης στις 15.00μμ, περιλαμβάνει πολύ ενδιαφέροντες αναμετρήσεις.

Η πρωτοπόρος Νέα Γενεά Νικομήδειας έχει ρεπό και η δεύτερη Ακαδημία Βέροιας έχει την ευκαιρία στον εντός έδρας αγώνα με τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου να πλησιάσει στους 5 βαθμούς. Η ομάδα του Τάσου Ανθυμιάδη βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, όπως επίσης και οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι πέτυχαν σπουδαία νίκη την προηγούμενη αγωνιστική με αντίπαλο τον ΑΣ Ειρηνούπολης.

Ο τρίτος Απόλλων Λυκογιάννης μεταβαίνει στην Παναγιωπούλα της Νάουσας, όπου θα φιλοξενηθεί από τη Δόξα, την οποία τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα την έφεραν σε δυσχερή θέση και θα επιδιώξει να πάρει τη νίκη μετά από 3 αγωνιστικές άτυχων αποτελεσμάτων. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν πάση θυσία το νικηφόρο αποτέλεσμα για να παραμείνουν σε απόσταση βολής από τη δεύτερη Ακαδημία.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις ΑΣ Ειρηνούπολης-Άτλας Ζερβοχωρίου και ΑΣ Πατρίδας-Ολυμπιακός Νάουσας, δύο αγώνες με αφίρροπη εξέλιξη και ομάδες με διαφορετικούς στόχους. Αναλυτικά το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής (μέσα σε παρένθεση η θέση στον βαθμολογικό πίνακα):

Ελπίδα Μονοσπίτων (13) – Μακεδόνας Βέροιας (7)

ΑΣ Ειρηνούπολης (12) – Άτλας Ζερβοχωρίου (4)

ΑΣ Πατρίδας (6) – Ολυμπιακός Νάουσας (10)

Ακαδημία Βέροιας (2) – ΓΑΣ Ροδοχωρίου (8)

ΓΑΣ Κοπανού (5) – ΑΕ Σφηκιάς (11)

Δόξα Νάουσας (9) – Απόλλων Λυκογιάννης (3)

Ρεπό : Νέα Γενεά Νικομήδειας (1)

δείτε εδώ τη βαθμολογία και τους σκόρερς

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected