Γ Εθνική / Τοπικά

Δ’ Εθνικής (3ος όμιλος) – Οι προβολείς σε Αλεξάνδρεια και Νεοκαισάρεια!

73230_10200239333851179_1140811872_n

Αγωνιστική νούμερο 8 αυτή της Κυριακής 9/12 και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα σε Ημαθία και Πιερία, όπου διεξάγονται τα πιο αμφίρροπα ματς της ημέρας.

Ξεκινώντας από τη σειρά κατάταξης στο βαθμολογικό πίνακα, ο ΦΑΣ Νάουσα, μετά την πολύ μεγάλη σε σημασία νίκη της Τετάρτης με αντίπαλο τα Λευκάδια, φιλοξενεί στο ΔΑΚ τον πάντα επικίνδυνο Παναργειακό Ορεστικού. Η ομάδα του Βασίλη Αργυρίου, εκτός της δεδομένης κούρασης από το ματς της Τετάρτης θα έχει να αντιμετωπίσει και την ομάδα του Βαγγέλη Σιώκου, που θα ταξιδέψει με στόχο το θετικό αποτέλεσμα και πρωταρχική βλέψη να κλείσει τα επιθετικά ατού των “κυανόλευκων”.

Η δεύτερη Κοζάνη φιλοξενεί τα Γρεβενά Αεράτα, σε ένα εύκολο φαινομενικά παιχνίδι και ξεκάθαρο στόχο τη νίκη που θα την διατηρήσει ψηλά στη βαθμολογία. Οι φιλοξενούμενοι, μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα, που τους έχουν φέρει στη τελευταία θέση, θα επιδιώξουν το θετικό αποτέλεσμα, χωρίς όμως οι…οιωνοί να είναι με το μέρος τους.

Το Μακροχώρι έχει ρεπό αυτή την αγωνιστική, τα Λευκάδια όμως δίνουν άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι, ψάχνοντας τη νίκη που θα τους επαναφέρει στις επιτυχίες αλλά και θα τονώσει την άσχημη ψυχολογία μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα. Αντίπαλος ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας, που προέρχεται από τη βαριά ήττα στην Κοζάνη και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα του για να επιστρέψει στις επιτυχίες. Οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν με όλα τα “όπλα” στη διάθεση τους και αναμένεται οι φίλαθλοι που θα βρεθούν στο γήπεδο της Νεοκαισάρειας να παρακολουθήσουν ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι.

Στην Αλεξάνδρεια διεξάγεται άλλο ένα αμφίρροπο ματς, με την τοπική ομάδα να φιλοξενεί στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης τον ΑΟ Κάστωρ. Ματς για…γερά νεύρα, χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, καθώς οι μεν γηπεδούχοι βρίσκονται σε ανοδική τροχιά, οι δε φιλοξενούμενοι πάντα είναι υπολογίσιμος αντίπαλος και ικανός για το καλύτερο. Τόλης Τερζής και Πέτρος Τσούκλης αναμένεται να δώσουν τη δική τους μάχη στην…σκακιέρα του αγώνα, σε ένα ματς που ο νικητής αποκτά ψυχολογικό κυρίως αβαντάζ για τη συνέχεια.

Τέλος στα Γρεβενά, ο τοπικός Πυρσός, μετά το ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής, υποδέχεται τον Μακεδονικό Κοζάνης. Οι γηπεδούχοι, με δύο νίκες μέχρι στιγμής στο ενεργητικό τους, θα επιδιώξουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα και να επικρατήσουν της ομάδας του Γιάννη Παπακώστα, η οποία προέρχεται από το πρώτο “διπλό” φέτος στην έδρα του Παναργειακού.

Αναλυτικά τα παιχνίδια της 8ης αγωνιστικής, με κοινή ώρα έναρξης στις 15.00μμ :

Κοζάνη (2) – Γρεβενά Αεράτα (11)

ΑΕ Αλεξάνδρειας (9) – ΑΟ Κάστωρ (6)

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (5) – Λευκάδια (4)

ΦΑΣ Νάουσα (1) – Παναργειακός Ορεστικού (8)

Πυρσός Γρεβενών (7) – Μακεδονικός Κοζάνης (10)

Ρεπό : Μακροχώρι (3)

Δείτε εδώ τον όμιλο σε αριθμούς

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected