Γ Εθνική / Τοπικά

Λευκάδια – Η παραίτηση του Γιώργου Τυριακίδη στη διάθεση της διοίκησης

Το Imathia Sports News βρέθηκε στη Νεοκαισάρεια το απόγευμα, παρακολουθώντας το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης του τοπικού Αχιλλέα και των Λευκαδίων. Μετά το τέλος του αγώνα ο καλός συνάδελφος και συνεργάτης του blog μας Μπάμπης Πεϊδης μας έστειλε το παραπάνω βίντεο, στο οποίο ο προπονητής των Λευκαδίων αναφέρει πως έθεσε την παραίτηση του στη διάθεση της διοίκησης.

Εμείς επικοινωνήσαμε καταρχήν με τον πρόεδρο της ομάδας κ. Γιάννη Καλαϊτζίδη ο οποίος θέλησε να μεταφέρει τη ξεκάθαρη στήριξη του στον προπονητή (λέγοντας μάλιστα χαρακτηριστικά “εγώ είμαι δίπλα του”), ενώ άφησε σαφείς αιχμές για την αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών.

Στη συνέχεια επικοινωνήσαμε και με τον προπονητή των “κυανόλευκων” Γιώργο Τυριακίδη, ο οποίος μας ανέφερε πως γνωρίζει την στήριξη του προπονητή και νιώθει απογοητευμένος και ο ίδιος από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στην ψυχολογική κατάσταση του συνόλου των παικτών αλλά και την κακή νοοτροπία μέσα στο παιχνίδι.

Τέλος, επικοινωνήσαμε και με τον αρχηγό της ομάδας, Δήμο Συμπεθέρη, ο οποίος φανερά απογοητευμένος προέβη στην παρακάτω δήλωση : “Η εικόνα της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια είναι άκρως απογοητευτική, αν εξαιρέσουμε τον αγώνα της Τετάρτης με τη Νάουσα, που παρόλο που ηττηθήκαμε, παίξαμε καλά και καθαρά από δικά μας λάθη δεν κερδίσαμε τον αγώνα. Σήμερα ήμασταν πολύ κακοί και ειλικρινά δεν μπορώ να εξηγήσω τι συμβαίνει… Όσον αφορά την παραίτηση του κ. Τυριακίδη, θεωρώ πως, με πρώτο εμένα τις μεγαλύτερες ευθύνες τις έχουμε εμείς οι ποδοσφαιριστές, που παρόλο που έχουμε μια διοίκηση που έμπρακτα και καθημερινά μας στηρίζει, εμείς ντρεπόμαστε πλέον να τους κοιτάξουμε στα μάτια…”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected