Κατηγορίες
Football League

Αναγέννηση Γιαννιτσών – Αποσύρει το ενδιαφέρον το σχήμα Καράμπελα

γιαννιτσαΑνακοίνωση εξέδωσε το επενδυτικό σχήμα του Σάκη Καράμπελα για την Αναγέννηση Γιαννιτσών, αποσύροντας το ενδιαφέρον του για την ομάδα.

Μάλιστα, ρίχνει ευθύνες στην τωρινή διοίκηση του συλλόγου για το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η Αναγέννηση Γιαννιτσών αποτελεί το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό κομμάτι του δήμου μας και εκπροσωπείτε από ένα διοικητικό συμβούλιο το οποίο έχει την εντύπωση ότι μπορεί να παίζει με τις τύχες της ομάδας. Αγαπητοί φίλαθλοί της Αναγέννησης είμαστε στην δυσάρεστη θέση να αποσύρουμε κάθε ενδιαφέρον μας για την αγαπημένη μας ομάδα. Ένα ενδιαφέρον που όπως ο καθένας καταλαβαίνει ήταν ουσιώδες και υπαρκτό.

Οι λόγοι βέβαια που το δικό μας σχήμα ήθελε να επανέλθει ήταν  για το καλό και τη ν αναβάθμιση της ομάδας μας. Το σχήμα αυτό αποτελείτε από αξιόλογους ανθρώπους του δήμου μας και έχει έρθει σε επαφή με την τωρινή διοίκηση της ομάδας δια μέσου του κ Σωκράτη Καζαντζίδη αντιδημάρχου Πέλλας , ο οποίος έκανε τεράστιες προσπάθειες για να βρεθεί  λύση και τον ευχαριστούμε για όλες τις ενέργειες του.
Κάναμε όλες τις απαραίτητες αλλαγές, δώσαμε όλες τις απαραίτητες εγγυήσεις που μας ζητήθηκαν  από  την τωρινή διοίκηση  και ζητήσαμε το αυτονόητο , η συμφωνία να γίνει παρουσία δικηγόρου και λογιστή, άλλα αυτό δεν έγινε ποτέ. Ζητήθηκε από την πλευρά μας οργανωμένη και πλήρη λογιστική ενημέρωση, πήραμε την διαβεβαίωση από την τωρινή διοίκηση ότι αυτό θα γίνει εντός εβδομάδας, όμως πέρασαν 4 εβδομάδες άλλα αυτό δεν έγινε ποτέ.

Η δική μας κίνηση να εμπλακούμε στα διοικητικά της Αναγέννησης δεν μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει, γιατί στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μας ζητήθηκαν άλλες 250000 ευρώ από τα συμφωνηθέντα τα οποία συμφωνηθέντα ήταν περίπου 700.000 ευρώ.  Δεν έχουμε σκοπό να μπούμε σε καμιά διαδικασία πλειοδοτικού διαγωνισμού , με κανέναν υποψήφιο επενδυτή, άλλωστε οι κύριοι που εκπροσωπούν την τωρινή διοίκηση της ομάδας, θα πρέπει να θυμούνται ότι πήραν τον σύλλογο  χωρίς να πληρώσουν ένα ευρώ από την διοίκηση Κάλτση και οι υποχρεώσεις της τότε διοίκησης δεν ξεπερνούσαν της 170.000. Ευχόμαστε στην ομάδα καλή πορεία και να υλοποιήσει τους φετινούς της στόχους.

Η αγάπη μας και το ενδιαφέρον μας για την ομάδα είναι δεδομένο, θα παρακολουθούμε από κοντά την πορεία της και αν κάποτε η διοίκηση θελήσει να κάτσει στο τραπέζι να συζητήσει τα μεταξύ μας συμφωνηθέντα και υπό τις γνωστές προϋποθέσεις τότε και πάλι είμαστε ανοιχτή στον διάλογο. ”

Για το υποψήφιο σχήμα
Σάκης Καράμπελας».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected