Football League

Αναγέννηση Γιαννιτσών – Φάμπιο προς…Super League!

φαμπιοΜια ανάσα από τη μετακόμισή του στο Περιστέρι, για να ενταχθεί στον Ατρόμητο του Ντούσαν Μπάγεβιτς, κάνοντας το μεγάλο άλμα για τη Super League δείχνει ο Φάμπιο Μορέιρα Ρούμπεν Ταβάρες. Ο 24χρονος Πορτογάλος επιθετικός, που πέρυσι έπαιξε στα Χανιά και ξεχωρίζει για το ύψος και την τεχνική του, είναι έτοιμος να εξαργυρώσει τον πολύ καλό πρώτο γύρο με τη φανέλα της Αναγέννησης Γιαννιτσών. Για τον Φάμπιο έδειξαν πρόσφατα ενδιαφέρον και άλλες ομάδες (φήμες για Βέροια, Κέρκυρα και Ολυμπιακό Βόλου), αλλά όλα δείχνουν ότι θα γίνει κάτοικος Αθήνας.

Παράλληλα, θέμα χρόνου θεωρείται να λυθεί και το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου μέσου, Φελίπε Ντε Πάουλα, κατόπιν αιτήματος του ίδιου, με τον έμπειρο χαφ να εξετάζει ήδη προτάσεις από άλλες ελληνικές ομάδες. Περιζήτητοι παραμένουν και οι ντόπιοι Γιάννης Στεφανίδης και Γιώργος Ιορδανίδης, οι οποίοι επίσης θεωρείται πιθανό να αποχωρήσουν από τους κυανόλευκους.

Σε κάθε περίπτωση, οι εξελίξεις θα αρχίσουν να δρομολογούνται σιγά-σιγά για την ομάδα της Πέλλας, καθώς έχουν ολοκληρωθεί οι αγώνες για το τρέχον έτος (την Κυριακή το ρεπό του πρώτου γύρου) και σειρά έχει ο αγώνας με τον Εργοτέλη στην Κρήτη, στις αρχές του 2013. Το Σάββατο 29 του μήνα ενδέχεται να δοθεί δυνατό φιλικό εορταστικού χαρακτήρα με τον ΠΑΟΚ, ενώ μετά τον Παλαιολόγου αναμένεται να αποδεσμευτούν ακόμα δυο-τρεις παίκτες που βρίσκονται εκτός πλάνων.

Στα μεταγραφικά, ενδέχεται να απασχολήσουν ένας Βραζιλιάνος και ένας Τυνήσιος στόπερ με γαλλικό διαβατήριο, ενώ θα δοκιμαστεί και ένας Γάλλος αριστερός εξτρέμ, ονόματι Ατζέτ.

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected