Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Μία ανθρώπινη “ασπίδα” απέναντι στις δυσκολίες!

578026_432033750197906_641965192_n

Ανταποκρινόμενοι στο αίτημα των καιρών για ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ο Α.Ο. ”ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ” Τρικάλων Ημαθίας και ο Σύλλογος Αιμοδοσίας Τρικάλων, οργανώνουν συγκέντρωση φαρμάκων, ρουχισμού, παιχνιδιών, τροφίμων και άλλων ειδών καθημερινής διαβίωσης, την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012.

”Συμμετέχοντας κι εσείς στη χαρά του Εθελοντισμού, μπορείτε να προσφέρετε το δικό σας δώρο ανακούφισης για το δραματικά αυξανόμενο ποσοστό οικογενειών που στερούνται βασικών βιοτικών αναγκών.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ μπορεί να μην λύνει τις βαριές συνέπειες της οικονομικής (και κοινωνικής) κρίσης, μπορεί όμως να ανακουφίσει τον πόνο των δοκιμαζόμενων συνανθρώπων μας και να αποδείξει, σε πείσμα των καιρών και παρά τα όσα λέγονται, ότι δεν έχει χαθεί η υπέρτατη αξία που λέγεται ΑΝΘΡΩΠΙΑ, ούτε έχει διαρραγεί ο κοινωνικός ιστός. Τουλάχιστον στις μικρές κοινωνίες για τις οποίες μπορούμε να μιλάμε με σιγουριά.

Πιστεύουμε ότι, παρά την δύσκολη περίοδο που διανύουμε, οι κάτοικοι των Τρικάλων και της ευρύτερης περιοχής θα ανταποκριθούν σ’ αυτό το κάλεσμα, στέλνοντας για μια ακόμη φορά το δικό τους μήνυμα ανθρωπιάς, κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης”.

Τα Δ.Σ. των δύο Συλλόγων

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected