Κατηγορίες
Super League 1 - Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας – Η ανασκόπηση των χθεσινών αγώνων

καλλιθεα φασηΤο δεύτερο… πιάτο του Κυπέλλου Ελλάδας ξεκίνησε με μία… έκπληξη, καθώς η Καλλιθέα επικράτησε 3-1 του Άρη στον πρώτο αγώνα που διεξήχθη στο «Ελ Πάσο» και πήρε τον πρώτο λόγο στην υπόθεση πρόκριση. Παράλληλα, χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρησης Βέροιας με τον Θρασύβουλο, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0.

Στην «AEL FC Arena», το «αλογάκι» δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του «συγκροτήματος» του Σάκη Τσιώλη, μια και ο Αστέρας Τρίπολης αγωνιζόταν από το 44′ με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Καρντάσιο. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0. Τέλος, χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε και ο αγώνας του Ολυμπιακού Βόλου με τον Ατρόμητο (1-1).

Σήμερα…

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται τέσσερις αναμετρήσεις, με τους ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Πλατανιά και Ξάνθη να μπαίνουν στη διοργάνωση.

Στις 16:30 ο Πλατανιάς υποδέχεται στα Χανιά την Αναγέννηση Καρδίτσας, κυπελλοόπου θέλει να κάνει αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση, ενώ και η ΑΣΑ στοχεύει σε μια καλή εμφάνιση και ένα γκολ που θα την κρατήσει στο κόλπο της πρόκρισης.

Η Καβάλα φιλοξενεί την ΑΕΚ στις 18:30 στο «Ανθή Καραγιάννη» και φυσικά θα κυνηγήσει τη νίκη που θα της δίνει ένα προβάδισμα για την επόμενη φάση. Οι «κιτρινόμαυροι» θα παραταχθούν με αρκετές αλλαγές, καθώς το μυαλό του Λίνεν βρίσκεται κυρίως στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Στις 20:30 ο Εθνικός Γαζώρου κοντράρεται με την Ξάνθη στις Σέρρες, με τους γηπεδούχους να θέλουν να συνεχίσουν την καλή τους πορεία στον θεσμό του Κυπέλλου, ενώ οι Ακρίτες έχουν ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου και θέλουν να «κλείσουν» με νικηφόρο σερί το 2012.

Τέλος, την ίδια ώρα ο Αιγινιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ σε ένα παιχνίδι που για τους Κατερινιώτες είναι γιορτή. Ήδη έχουν αποκλείσει τον Εργοτέλη στην προηγούμενη φάση, γράφοντας ιστορία και κόντρα στον «Δικέφαλο του Βορρά», στόχος είναι η αξιοπρεπής εμφάνιση, ενώ για την ομάδα του Γιώργου Δώνη η νίκη είναι μονόδρομος…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P