B ΕΠΣ Ημαθίας

Α2 Ερασιτεχνική (Β’ όμιλος) – Εγερτήριο από αύριο!

ξημερωμα

Αλλάζουν…συνήθειες πλέον οι ομάδες στον δεύτερο όμιλο της Α2 Ερασιτεχνικής, καθώς από αύριο απαραίτητο αξεσουάρ θα είναι το…ξυπνητήρι, μιας και ο δεύτερος γύρος μετατίθεται χρονικά στις 10.30 το πρωί. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει σημαντικά παιχνίδια, με τα…φώτα να πέφτουν στο Ζερβοχώρι, στην μεγάλη αναμέτρηση του τοπικού Άτλα και της Ακαδημίας Βέροιας.

Οι δύο αντίπαλοι βρίσκονται στη 3η και 2η θέση αντίστοιχα και το μεταξύ τους ματς θεωρείται το κριτήριο για την περαιτέρω πορεία των δύο ομάδες. Νίκη των γηπεδούχων τους φέρνει στη δεύτερη θέση, κάνοντας τη συνέχεια του πρωταθλήματος ιδιαίτερα αμφίρροπη. Στην περίπτωση επίσης αυτή, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η κατάληψη της πρώτης θέσης από τη Νέα Γενεά Νικομήδειας, ειδικά αν επικρατήσει της ουραγού Ελπίδας Μονοσπίτων εκτός έδρας.

Στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας διεξάγεται το δεύτερο ντέρμπι της αγωνιστικής, ανάμεσα σε δύο ομάδες που πέρσι βρισκόταν στην Α1. Ολυμπιακός και ΓΑΣ Κοπανού διασταυρώνουν τα…ξίφη τους, με τους δύο αντιπάλους να έχουν εκ διαμέτρου διαφορετικούς στόχους. Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη για να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ εκκρεμεί και ο αναβληθέν αγώνας με την Ελπίδα Μονοσπίτων, που πιθανότατα θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη 19/12.

Ο ΓΑΣ Κοπανού θέλει να παραμείνει στις υψηλές θέσεις, και να περιμένει την ισοπαλία στο ντέρμπι του Ζερβοχωρίου, ένα αποτέλεσμα που θεωρείται το ιδανικό για τους “κιτρινόμαυρους” του Χρήστου Πιπερίδη. Ας δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής, που διεξάγεται Κυριακή 16/12, με κοινή ώρα έναρξης στις 10.30πμ (μέσα σε παρένθεση οι θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα και δεξιά το σκορ του πρώτου γύρου) :

Ελπίδα Μονοσπίτων (13) – Νέα Γενεά Νικομήδειας (1)  (0-4)

Μακεδόνας Βέροιας (6)– ΑΣ Πατρίδας (7)  (1-0)

Άτλας Ζερβοχωρίου (3) – Ακαδημία Βέροιας (2)  (1-1)

Ολυμπιακός Νάουσας (10) – ΓΑΣ Κοπανού (4)  (1-3)

ΓΑΣ Ροδοχωρίου (9) – Απόλλων Λυκογιάννης (5)  (1-7)

ΑΕ Σφηκιάς (10) – Δόξα Νάουσας (8)  (1-5)

Ρεπό : ΑΣ Ειρηνούπολης (12)

δείτε εδώ τη βαθμολογία και τους σκόρερς

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P