Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Οι Γιάννης Πιέτρα και Τάσος Τσακαλίδης στο Imathia Sports News

Μεγάλο Ημαθιώτικο ντέρμπι αύριο και το Imathia Sports News έδωσε το λόγο στους πρωταγωνιστές για να πουν πως ζουν την προετοιμασία για τον αγώνα και τι πιστεύουν οι ίδιοι. Για τους γηπεδούχους του Μακροχωρίου, μίλησαν στον Αργύρη Τσιγγενόπουλο δύο από τις…παλιοσειρές της ομάδας, οι Τάσος Τσακαλίδης και Γιάννης Πιέτρα. Οι δύο ερωτήσεις που από κοινού παραθέσαμε στους δύο παίκτες ήταν :

1. Για την προετοιμασία σας ενόψει του παιχνιδιού με τη Νάουσα. Αντιμετωπίζετε το παιχνίδι όπως τα άλλα ή έχετε προετοιμαστεί διαφορετικά για το συγκεκριμένο ματς;

2. Οι δύο ομάδες έχουν στις τάξεις τους τους τρεις πρώτους σκόρερς του πρωταθλήματος. Πιστεύετε ότι η επίθεση θα δώσει τη νίκη σε ένα τέτοιο ματς ή η άμυνα;

Ας δούμε τις μας απάντησαν

Τάσος Τσακαλίδης : “Είναι ένα ντέρμπι που και οι δύο ομάδες θέλουν να κερδίσουν, όχι μόνο για τους βαθμούς αλλά και για το γόητρο. Εμείς προετοιμαζόμαστε πολύ καλά όλη την εβδομάδα και θα είμαστε πανέτοιμοι αύριο. Σίγουρα, όπως είπα ένα ματς Μακροχωρίου-Νάουσας είναι εκ φύσεως ντέρμπι, αλλά εμείς το αντιμετωπίζουμε ως ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα του πρωταθλήματος.

Άλλωστε εμείς σε όλα τα παιχνίδια παίζουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε και αυτό θα επαναλάβουμε αύριο. Πιστεύω πως όποια ομάδα είναι πιο συγκεντρωμένη και πιο αποτελεσματική, θα πάρει τη νίκη. Σε τέτοια παιχνίδια η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά αλλά και το πάθος. Στο σημείο αυτό θα ήθελα μέσα από το Imathia Sports News να κάνω μία έκκληση στον κόσμο της περιοχής να γεμίσει το γήπεδο και να βοηθήσει τις προσπάθειες μας. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι, να το ευχαριστηθεί ο κόσμος και να κλείσουμε τη χρονιά με μια πολύ σημαντική νίκη.

Τέλος, επειδή πλησιάζουν οι γιορτές, θα ήθελα να ευχηθώ καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο, με υγεία πάνω απ’ όλα…

Γιάννης Πιέτρα : “Την εβδομάδα που διανύουμε δουλέψαμε ακριβώς όπως στις προηγούμενες. Σίγουρα το παιχνίδι με τη Νάουσα έχει διαφορετική σημασία, γιατί η φετινή ομάδα του Μακροχωρίου έχει δημιουργηθεί για να τερματίσει στην πρώτη θέση και οι αντίπαλοι μας έχουν τους ίδιους στόχους με εμάς. Ξέρουμε ότι έχουν πολύ καλή και ποιοτική ομάδα, με πολύ καλό προπονητή, έμπειρους και καταξιωμένους παίκτες και δεν είναι τυχαίο ότι κάθε χρόνο πρωταγωνιστεί.

Απαντώντας στην ερώτηση σας για την επίθεση ή την άμυνα, θα πω πως σε τέτοιου είδους ματς δεν μπορείς να πεις πως κάποιος τομέας του παιχνιδιού μπορεί να κάνει τη διαφορά, παρά μόνο η ομαδική δουλειά. Θεωρώ, δεδομένου και της ποιότητας και των δύο αντιπάλων, πως θα γίνει ένα πολύ καλό ματς και ας κερδίσει ο καλύτερος.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected