Γ Εθνική / Τοπικά

Ο Δημήτρης Μπουλγκουρίδης στο Imathia Sports News

μπουλγκουριδης1Ένα 24ωρο πριν  το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στο Μακροχώρι και στον ΦΑΣ Νάουσα και το Imathia Sports News επικοινώνησε με τον Δημήτρη Μπουλγκουρίδη, ο οποίος μας παρέθεσε την άποψη του για τον συγκεκριμένο αγώνα και πως προετοιμάστηκε η ομάδα για το τελευταίο ματς του 2012. Ας δούμε τι είπε ο 28χρονος αμυντικός στον Αργύρη Τσιγγενόπουλο :

“Όσον αφορά το παιχνίδι θεωρώ ότι θα γίνει ένα καλό ματς ανάμεσα σε δύο ποιοτικές ομάδες που θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο και ελπίζουμε να βοηθήσει και το γήπεδο σε αυτό. Από εκεί και πέρα εμείς προετοιμαστήκαμε για το παιχνίδι πάρα πολύ καλά όπως κάνουμε για όλα τα παιχνίδια μας φέτος και σαν στόχο έχουμε πάντα τη νίκη. Εδώ να τονίσω ότι στη Νάουσα γίνεται επαγγελματική δουλειά και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα, είναι κάτι που δεν το βρίσκεις εύκολα σε ομάδες τις κατηγορίας.

Συνεχίζοντας να πω ότι σεβόμαστε την ομάδα του Μακροχωρίου όπως και όλες τις ομάδες της κατηγορίας αλλά και ταυτόχρονα δεν φοβόμαστε κανένα. Τώρα για το αν τη νίκη θα την δώσει η άμυνα ή η επίθεση θεωρώ ότι επειδή αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες, θα κερδίσει η ομάδα που θα κάνει τα λιγότερα αμυντικά λάθη και συγχρόνως θα είναι αυτή που θα σκοράρει στις ευκαιρίες που θα τις δοθούν και πιστεύω πως στο τέλος του αγώνα η Νάουσα θα είναι η ομάδα που θα το έχει καταφέρει αυτό.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected