Κατηγορίες
Αθλήματα - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Έλληνες του εξωτερικού – Σανίκης για Champions League!

σανικηςΤη δέκατη νίκη της στην Μπουντεσλίγκα πέτυχε η Μέλσουγκεν με τον Σάββα Καρυπίδη να σημειώνει τέσσερα γκολ, τον Αλέξανδρο Βασιλάκη να μην αγωνίζεται λόγω τραυματισμού και τον Γρηγόρη Σανίκη να έχει μικρή συμμετοχή.

Για την 18η αγωνιστική η ομάδα της «Αγίας Τριάδας» συνέχισε τις εξαιρετικές τις εμφανίσεις στο φετινό πρωτάθλημα και νίκησε την Γκροσβάλσταντ με 32-24 (16-10) μπροστά σε 3.500 κόσμο στο Κάσελ. Η Μέλσουγκεν έφτασε τους 23 βαθμούς στην 7η θέση της βαθμολογίας, σε απόσταση αναπνοής από την 4η θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Πριν κλείσει η χρονιά η Μέλσουνγκεν θα δώσει ένα ακόμα ματς στο Μανχάιμ κόντρα στην Ράιν Νέκαρ Λόβεν την δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων για την 19η αγωνιστική. Έπειτα το πρωτάθλημα διακόπτεται και αρχίζει ξανά στις 9 Φεβρουαρίου μετά το τέλος του Παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Ήττα για Παπαδόπουλο

Στην 18η αγωνιστική της Α2 Γερμανίας η Έμπορ Ροστόκ του Βύρωνα Παπαδόπουλου (6 γκολ) έχασε με 28-24 στην έδρα της Λειψίας και παρέμεινε στους 12 βαθμούς στην 16η θέση της βαθμολογίας.

Ασταμάτητη η Βάκερ του Χαλκίδη

Την 10η συνεχόμενη νίκη της στην Ελβετία πέτυχε η Βάκερ Τουν του Γιώργου Χαλκίδη. Η ομάδα του διεθνούς πίβοτ με τέρμα του Κασπάρ στο 59:07 πήρε σπουδαία νίκη με 24-23 στην έδρα της Αμικίτια Ζυρίχης. Η Βάκερ Τουν έδειξε χαρακτήρα αφού βρέθηκε να χάνει στο 52′ με 20-17, ωστόσο γύρισε το ματς και πήρε τους δύο πολύτιμους πόντους.

Πλέον η Βάκερ Τουν μετά από 18 αγωνιστικές παραμένει στην κορυφή της λίγκας με 30 βαθμούς, ενώ ακολουθεί η Βίντετουρ με 29, η οποία στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής επικράτησε στην έδρα της Καντέτεν Σαφχάουζεν με 32-30 και την άφησε στην 3η θέση με 25 βαθμούς.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected