Κατηγορίες
Αθλήματα

Φωτεινή Νούσια : “Πολύ καλύτερα απ’ ότι περίμενα…”

12794_3496678954538_709341629_n

Ούτε μία, ούτε δύο αλλά τρεις Ημαθιώτισσες αγωνίζονται φέτος με τα χρώματα της Ορμής Λουξ! Ο λόγος για τις Ναυσικά Ματαρώνα, Ελένη Μούρνου και Φωτεινή Νούσια, που φέτος διαπρέπουν με τα “ερυθρόλευκα” της Πατρινής ομάδας και μάλιστα πρόσφατα “έσπασαν” το αήττητο της Αναγέννησης Άρτας της Ελένης Μιχαηλίδου.

Το Imathia Sports News μίλησε με τη Φωτεινή Νούσια, που πέρασε τις διακοπές των Χριστουγέννων στη Βέροια, παίρνοντας μερικές…ανάσες ξεκούρασης πριν την τελική ευθεία για τη συνέχεια των υποχρεώσεων με την ομάδα της Πάτρας. Ας δούμε τη είπε η Βεροιώτισσα play maker στον Αργύρη Τσιγγενόπουλο :

Για τι έχει αποκομίσει μέχρι στιγμής από την παρουσία της στη Πάτρα και αν ήταν αυτό που περίμενε :  “Από το καλοκαίρι που μεταγράφηκα στην Ορμή ως και σήμερα που προπονούμαι εκεί,  μαθαίνω μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερα πράγματα πάνω στο αγαπημένο μου άθλημα. Η αλήθεια είναι πως περίμενα ότι θα είναι μια οργανωμένη ομάδα όπως και τελικά αποδείχθηκε. Όλα είναι πολύ καλά και υπάρχει άριστο κλίμα μεταξύ μας και μπορώ να πω πλέον με σιγουριά πως είναι πολύ καλύτερα από ότι περίμενα.

Για το αν θεωρεί ότι η παρουσία της Ναυσικάς και της Ελένης βοηθά στην καθημερινότητα της: “Η παρουσία της Ναυσικάς και της Ελένης, ειδικά τις πρώτες εβδομάδες, ήταν πολυ σημαντική για μένα γιατί ήταν οι μόνες που ήξερα στην πόλη αλλά και στην ομάδα. Από κει και πέρα, όταν γνωριστήκαμε και με τα υπόλοιπα κορίτσια, ήμασταν όλες μαζί σε όλα, οπότε πλέον μπορώ να πω ότι νιώθω σαν το σπίτι μου.

Για το πως βλέπεις την φετινή Ορμή και αν μπορεί να κατακτήσει το τρόπαιο: “Φέτος δουλεύουμε πολύ σκληρά με όλα τα κορίτσια και με την βοήθεια του προπονητή μας αλλά και με την θέληση που υπάρχει πιστεύω πως μπορούμε να κατακτήσουμε τους τίτλους που έχουμε βάλει στόχο”.

Για το αν θεωρεί την Ορμή καλύτερη ομάδα από την Άρτα: “Αυτό θα φανεί στην πορεία… Η Άρτα είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα, με αξιόλογες αθλήτριες. Οπότε το ποιος είναι καλύτερος θα φανεί στο τέλος της χρονιάς”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected