Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League - Μεταγραφές

Ηρακλής – Μαυρίδης και Κραγιόπουλος δανεικοί

κραγιοπουλοςΑπό εργομετρικές εξετάσεις πέρασε το πρωί ο νεοαποκτηθείς Σκοπιανός επιθετικός του «Γηραιού», Χριστιάν Κιρόφσκι, που γνωρίστηκε με τους νέους του συμπαίκτες στη Μίκρα, ενώ με δηλώσεις στη «bluearena.gr» ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στον Ηρακλή. Είμαι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και θέλω όσο τίποτα άλλο να αγωνιστώ με την ομάδα. Εχω ακούσει πολλά για τον κόσμο και θα είναι μία σπουδαία εμπειρία για μένα να σκοράρω για αυτούς».

Στα αγωνιστικά, για τον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής με την Καλλιθέα, ο Γιώργος Στράντζαλης δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Παπαστεριανό, ενώ δύσκολα θα προλάβουν να δώσουν το «παρών» οι Βαγγελόπουλος, Λόπεθ, Τσερκέζος και Μίχος. Συνεπώς, υπάρχουν πολλά προβλήματα στους κυανόλευκους στον χώρο της άμυνας και αναμένονται… αλχημείες (πιθανότατα ξεκινούν οι Νατσούρας και Σαββίδης).

Εξάλλου, οι Μαυρίδης και Κραγιόπουλος αναμένεται να είναι οι επόμενοι παίκτες που θα δοθούν δανεικοί, με τον Ρούβα (ομάδα Γ΄ Εθνικής της Κρήτης) να περιμένει ένα-δυο παίκτες του «Γηραιού».

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected