Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Αναγέννηση Επανομής – Απέκτησε Μπέκα

μπεκαΤα τυπικά έχουν μείνει για ακόμα ένα μεταγραφικό «χτύπημα» από την πλευρά της Επανομής, που πιστεύει ακράδαντα στην ανατροπή του σκηνικού και στην παραμονή στην κατηγορία. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος Μιχάλης Μπαλασάς ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον Ρόβινσον Μπέκα, που την Παρασκευή έλυσε το συμβόλαιό του με τον Θρασύβουλο και την Δευτέρα αναμένεται να υπογράψει στην Αναγέννηση, ξεκινώντας προπονήσεις.

Ο 21χρονος «Ρόμπι», που γεννήθηκε στα Τίρανα, είναι κεντρικός χαφ και προέρχεται από μιάμιση «γεμάτη» χρονιά στην κατηγορία. Ο Μπέκα πέρυσι είχε 25 συμμετοχές και ένα γκολ με την Αναγέννηση Γιαννιτσών (συμπαίκτης με τον Γρηγόρη Κυζιρίδη), ενώ φέτος ήταν επίσης βασικός στην ομάδα της Φυλής (σκόραρε επίσης ένα γκολ, αυτό της ισοπαλίας μέσα στην Καβάλα).

Έρχονται οι ξένοι

Παράλληλα, την Παρασκευή αναμενόταν η άφιξη του 23χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού, Ζοάο Μπομπονάτο Νέτο στη Θεσσαλονίκη. Ο θηριώδης πρώην φορ της Μποαβίστα, που έχει ιταλικό διαβατήριο, θα παίξει στο φιλικό της Δευτέρας με τον Θερμαϊκό Θέρμης και αν είναι σε καλή κατάσταση, ο Μπομπονάτο θα υπογράψει στην ομάδα του Κώστα Βελιτζέλου. Στο συγκεκριμένο φιλικό ίσως αγωνιστεί και ο Πορτογάλος μέσος, Μάθιου Σίλβα, που έχει συμφωνήσει σε όλα και αναμένεται την ίδια μέρα (Δευτέρα) στην Ελλάδα, ενώ θα αφιχθεί και… τρίτος παίκτης.

Ο λόγος για τον 22χρονο Πορτογάλο, Ιβάν Εντουάρντο Νομπρέγκα Ντα Σίλβα, που αγωνίζεται στα δυο άκρα του κέντρου. Ο παίκτης, που έχει παίξει σε Κουαρτεϊρένσε και Λαγκόα, επρόκειτο αρχικά να έρθει για λογαριασμό της Αναγέννησης Γιαννιτσών, αλλά τελικά το πιθανότερο είναι να «κλείσει» στην Επανομή (λόγω και του προβλήματος ενημερότητας που έχει προς το παρόν η ομάδα της Πέλλας). Ο Νομπρέγκα Ντα Σίλβα επίσης θα περάσει από… ακτίνες στο φιλικό με τον Θερμαϊκό.

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected