Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας – Απόλλων Αγίου Γεωργίου 5-1

230636_10200483767841876_323487781_n

Έπειτα από 3 συνεχόμενες ήττες (τελευταία νίκη του Αγροτικού στις 1/12/2012 με αντίπαλο την ΑΕ Καψόχωρας), ο Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας πέτυχε την τρίτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ για πρώτη φορά σκοράρει 5 φορές σε έναν αγώνα. Η ομάδα του Αλέξη Χαμπαλάνοβ (στον πάγκο κάθισε για το συγκεκριμένο παιχνίδι ο Μιχάλης Αλεξιάδης, τον οποίο και καλέσανε εσπευσμένα από τη Φλώρινα όπου βρισκόταν, καθώς ο νέος προπονητής της ομάδας δεν έχει ακόμη δίπλωμα προπονητή) έπαιξε εξαιρετικά, παθιασμένα και με παίκτες των οποίων η απόδοση κυμάνθηκε πολύ πάνω από το μέσο όρο τους στο πρωτάθλημα.

Από την άλλη η ομάδα του Γιώργου Σπυριδωνίδη (η κόρη του οποίου αγωνίζεται στη γυναικεία ομάδα του Αγροτικού) έχει να κατακτήσει το “ροζ φύλλο” αγώνα από τις 3/11/12 και μπαίνει σε περιπέτειες σχετικά με την παραμονή του στην Α1. Το ευρύ σκορ δεν αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του παιχνιδιού, καθώς τα δύο τελευταία γκολ των γηπεδούχων επιτεύχθηκαν στις καθυστερήσεις, όμως αυτό δεν μειώνει καθόλου τη μεστή και ουσιαστική απόδοση των “πρασίνων” και την πολύ σημαντική νίκη που πέτυχαν ενόψει της συνέχειας.

Οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι διαμαρτύρονται έντονα για τη διαιτησία του κ. Μαντάκη (μάλιστα ο γενικός αρχηγός της ομάδας κ. Βασιλείου ήταν έξω φρενών στο τέλος, λέγοντας σε εμάς ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής τους αδίκησε), έχουν “γολγοθά” να διανύσουν στη συνέχεια και κρίνεται απαραίτητη η ανασύνταξη.

Ας δούμε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του αγώνα

17′ Εκτέλεση κόρνερ του Καφέ από αριστερά, ο Αδαμίκος θα εκμεταλλευτεί το λάθος διώξιμο των αμυντικών, θα πασάρει στον Χαμπαλάνοβ, ο οποίος θα επιχειρήσει ένα γυριστό σουτ και η μπάλα δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Ξενιτίδη.

33′ Σουτ στην κίνηση από τα 20 μέτρα του Σαντίνι, λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

34′ ΓΚΟΛ! Εκτέλεση πλάγιου από τον Αδαμίκο με δύναμη, ο Χαμπαλάνοβ θα πάρει την κεφαλιά, η μπάλα θα καταλήξει στο σημείο του πέναλτι και στον αμαρκάριστο Χρήστο Οικονόμου και με ωραίο σουτ θα ανοίξει το σκορ (1-0).

55′ Εκτέλεση πλάγιου από τον Σερεπέ, ο Τέτος θα κάνει λάθος διώξιμο προς τα πίσω, ανάποδο ψαλίδι του Γουλσουζίδη, θα μπλοκάρει ο Βερβαντίδης.

56′ ΓΚΟΛ! Κίνηση του Χαμπαλάνοβ από αριστερά, θα πασάρει παράλληλα στον Χριστιά, αυτός θα σκάψει τη μπάλα από το ύψος της περιοχής και πριν τη γραμμή του τέρματος θα πεταχτεί ο Χρήστος Οικονόμου και με κεφαλιά θα πετύχει το δεύτερο προσωπικό του γκολ (2-0).

61′ Κίνηση του Αδαμίκου από αριστερά, πάσα στον Χαμπαλάνοβ, αυτός θα πιάσει σουτ στην κίνηση και ο Ξενιτίδης με διπλή προσπάθεια θα μπλοκάρει τη μπάλα, πριν προλάβει ο επερχόμενος Χριστιάς.

63′ Ο διαιτητής θα αποβάλλει από τους πάγκους τους Αλεξιάδη (Αγροτικό) και Βασιλείου, Παπαπετρίδη (Απόλλων).

72′ Σε μία διεκδίκηση της μπάλας ο Χρήστος Οικονόμου θα ρίξει κάτω τον Καρολίδη και ο διαιτητής της συνάντησης κ. Μαντάκης θα του δείξει απευθείας κόκκινη κάρτα.

75′ ΓΚΟΛ! Πάσα του Βοργιατζίδη από το κέντρο του γηπέδου στον Καφέ, αυτός από το ύψος της περιοχής θα δει τον Ξενιτίδη λίγο έξω από τα γκολπόστ και με ψηλοκρεμαστό σουτ θα κάνει το 3-0.

78′ ΓΚΟΛ! Κόρνερ του Βύζα από δεξιά, μετά από συνεχείς κόντρες μέσα στην περιοχή, ο Γουλσουζίδης θα επωφεληθεί και με σουτ θα νικήσει τον Βερβαντίδη (3-1).

86′ Δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή στον Γουλσουζίδη, επειδή προσπάθησε να εκμαιεύσει όπως έκρινε ο ίδιος το πέναλτι.

90+2′ ΓΚΟΛ! Εκτέλεση φάουλ του Καφέ από τα δεξιά, ο Ξενιτίδης δεν θα μπλοκάρει σταθερά και ο Γκάνιος από κοντά θα σουτάρει, με τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα να μπλοκάρει με δυσκολία. Ο βοηθός όμως θα τρέξει προς τη σέντρα, κρίνοντας πως η μπάλα έχει περάσει τη γραμμή (4-1).

90+5′ ΓΚΟΛ! Ατομική προσπάθεια του Πύρκα από τα δεξιά, μετά τον εξαιρετικό συνδυασμό Τσανασίδη-Καφέ, θα μπει μέσα στην περιοχή και με αριστερό πλασέ θα διαμορφώσει το τελικό 5-1.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Μαντάκης, με βοηθούς τους κ.κ. Αργυρίου και Λιόλιο.

Συνθέσεις

Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας : Βερβαντίδης, Αδαμίκος, Τέτος, Μπάμπος, Βοργιατζίδης, Καφές (90+3′ Δήμου), Τσανασίδης, Οικονόμου Α., Οικονόμου Χ., Χαμπαλάνοβ (71′ Πύρκας), Χριστιάς (78′ Γκάνιος).

Απόλλων Αγ.Γεωργίου : Ξενιτίδης, Λιάτσος, Καρολίδης, Βύζας, Σαντίνι (78′ Μαγγίζης), Παπαδίνας, Αμοιρίδης, Τρούπκος, Σερεπές, Μπαξεβάνης Δ.Ν. (56′ Παπαδίνας Α.)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected