Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Πυρσός Γρεβενών – “Εκρηκτική” παρουσία στην προεδρία!

πυρσοςΤον ηγέτη του στο πρόσωπο μίας γυναίκας βρήκε ο Πυρσός Γρεβενών, το διοικητικό συμβούλιο του οποίου παύει να είναι ακέφαλο μετά από έξι μήνες! Στην προεδρία του ‘πράσινου’ συλλόγου βρίσκεται από χθες η Ιωάννα Χατζηγιαννάκου, ιδιοκτήτρια της εταιρίας ‘ΕΛ.Τ.ΕΚ., που παράγει και εμπορεύεται εκρηκτικά!

Οι ιθύνοντες του σωματείου, που παλεύει για την άνοδό του στη Γ’ Εθνική μέσω του 3ου ομίλου, κατέθεσαν την πρότασή τους και πήραν θετική απάντηση, γυρνώντας έτσι σελίδα στην ιστορία του Πυρσού. Πρόκειται για μία εξέλιξη που μόνο θετικά μπορεί να αποφέρει για την ομάδα, η οποία μπορεί να αντιμετωπίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον. Ασφαλώς, ικανοποίηση επικρατεί και στις τάξεις των φιλάθλων που εύχονται να δεχθούν από τη διοίκηση την… κατάλληλη χορηγία, ώστε να είναι σε θέση να δημιουργούν στις εντός έδρας αναμετρήσεις εντυπωσιακή ατμόσφαιρα!

Συγχρόνως με την εξέλιξη σε διοικητικό επίπεδο, ήρθε και μία σημαντική μεταγραφική κίνηση, που αφορά στην ενίσχυση της επιθετικής γραμμής. Υπό τις οδηγίες του Σωτήρη Μαυροδήμου θα αγωνίζεται στο υπόλοιπο της σεζόν ο Γιάννης Σωτήρης, που αποκτήθηκε από τον Καμβουνιακό Δεσκάτης. Ο 27χρονος φορ ήταν ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της προαναφερθείσης ομάδας, όταν αυτή συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής. Στο πρόσφατο παρελθόν έπαιξε και στον Τύρναβο, ενώ νωρίτερα είχε αγωνιστεί και σε Κοζάνη, Φοίνικα Πολίχνης. Κατά τα άλλα, συνεχίζεται η προετοιμασία των παικτών του Σωτήρη Μαυροδήμου ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τα Λευκάδια.

*Φώτης Μπαζάκας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected