Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Μακεδονικός Κοζάνης – Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο

μακεδονικος κοζανης1Μετά από τη Γενική Συνέλευση και τις εκλογές της Τετάρτης 16 Ιανουαρίου προέκυψε το νέο 9μελές ΔΣ του Μακεδονικού Κοζάνης. Συγκροτήθηκε σε σώμα στην υπ/αριθμόν 1/17/01/2013.

Η σύνθεσή του είναι η εξής

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κατσίκας Γεώργιος

Α΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Πάτσιος Δημήτριος

Β΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ:  Γιαννής Αθανάσιος

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Αργυρόπουλος Στυλιανός

ΤΑΜΙΑΣ:   Αντωνόπουλος Βασίλειος

ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Ελισαίου Σουλτάνα

ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ: Τσιάμης Γεώργιος

ΜΕΛΗ: Γιαννόπουλος Νικόλαος, Κρικέλης Αργύριος

Θα δώσουμε μάχες .. Συσπείρωση γύρω απο την ιδέα του Μακεδονικού

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το νέο Δ. Σ τονίζεται πως:

Σκοπός μας παραμένει η ανάδειξη του αθλητικού πνεύματος και πεποίθηση μας είναι πως τα ερασιτεχνικά σωματεία είναι η βάση στην οποία κτίζεται ο αθλητισμός γενικότερα και προς αυτή την κατεύθυνση προσπαθούμε ολα αυτά τα χρόνια να συμβάλλουμε και εμείς.

Ειδικά στην σημερινή οικονομική συγκυρία, που πρέπει όλοι να δώσουμε μάχες, εμείς συσπειρωνόμαστε γύρω από την ιδέα του Μακεδονικού Κοζάνης και καλούμε τον κόσμο να συμπαρασταθεί στην προσπάθειά μας».

Θα συνεχίσουμε δίνοντας περισσότερο βάρος στις ακαδημίες μας και την προώθηση παικτών στην πρώτη ομάδα . Θέλουμε αυτά τα παιδιά να πάρουν γερές βάσεις και να διδαχτούν από γνώστες του αθλήματος τα βασικά του ποδοσφαίρου .Τα σωματεία που δε θα προσαρμοστούν σ’ αυτόν το τρόπο σκέψης, δε θα επιβιώσουν.

Θα είναι δύσκολη η φετινή χρονιά, θέλει πολύ αγώνα, και είμαστε αισιόδοξοι οτι θα αντιμετωπίσουμε με επιτυχία όλες αυτές τις δυσκολίες που υπάρχουν. Επιπλέον, μετά από ομόφωνη απόφαση των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου την ιδιότητα του Επιτίμου Προέδρου του συλλόγου από εδώ και στο εξής θα κατέχει ο Αλέκος Νιάκας ως ελάχιστη ανταπόδοση για την πολυετή και ταυτόχρονα ανιδιοτελή προσφορά του στο σωματείο.

Τέλος σύσσωμο το Δ.Σ ευχαριστεί τον Αντώνη Κωνσταντόπουλο(Μανάβη ) για τις υπηρεσίες που πρόσφερε τόσα χρόνια . Τον βρήκαμε στον Μακεδονικό και είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ιστορίας του . Μπορεί να θέλησε να μην είναι στο νέο ΔΣ ,αλλά η αγάπη του για τον Μακεδονικό όπως τόνισε, δεν τον αφήνει να απομακρυνθεί .. Θα είναι δίπλα μας !!!

*Ματιές στα Σπορ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected