Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

Βέροια Κ20 – Ολυμπιακός Κ20 0-2

CIMG0499

Συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία ο Ολυμπιακός Κ20, νικώντας και στο Ενωσιακό των Παλατιτσίων την Βέροια Κ20 με 2-0. Η ομάδα του Μπερντ Στορκ επικράτησε σχεδόν εύκολα της “Βασίλισσας”, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα αν και δεν έπιασε την απόδοση προηγούμενων αγώνων.

Η ομάδα του Στέφανου Γαϊτάνου έδειξε μερικά από τα χαρακτηριστικά που εμφανίζει φέτος, όπως το διαρκές τρέξιμο, την αλληλοκάλυψη αλλά και την ψυχραιμία σε δύσκολες καταστάσεις, όμως ήταν φανερό πως οι “ερυθρόλευκοι” ήταν ένα επίπεδο παραπάνω.

Πριν τον αγώνα εκτυλίχθηκαν απίστευτες σκηνές, με τους φιλοξενούμενους να μην επιθυμούν να αγωνιστούν στο πλαστικό του Ενωσιακού και μετά από συζητήσεις επί συζητήσεων, αποφάσισαν να μετακομίσουν στο γήπεδο της νότιας πλευράς, το οποίο είναι η έδρα του ΠΑΟ Παλατιτσίων στην Α2 Ερασιτεχνική. Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού τελικά δεν δέχτηκαν ούτε εκεί να διεξαχθεί το παιχνίδι, λόγω της ακαταλληλότητας όπως οι ίδιοι έκριναν του γηπέδου και τελικά μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ημαθίας κ.Γιώργο Καραμελίδη, το παιχνίδι διεξήχθη κανονικά στο πλαστικό.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν αρκετά δυνατά το παιχνίδι, επέβαλλαν τον ρυθμό τους και κατάφεραν στο 13′ να προηγηθούν στο σκορ. Ήταν μία εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά, οι αμυντικοί της Βέροιας στην προσπάθεια να διώξουν έκαναν λάθος γύρισμα στο δεύτερο δοκάρι και ο επερχόμενος Δημακάκος με κεφαλιά εξ επαφής άνοιξε το σκορ. Το γκολ αυτό αποσυντόνισε τους γηπεδούχους, που είχαν ως κύριο στόχο το μηδέν στην άμυνα, αλλά το σύντομο τέρμα άλλαξε τα σχέδια τους.

Μέχρι την ανάπαυλα το παιχνίδι ήταν μέτριο, οι “ερυθρόλευκοι” έδωσαν χώρο στους γηπεδούχους και κατάφεραν με απλό και μεστό παιχνίδι να διατηρήσουν το υπέρ τους σκορ μέχρι την ανάπαυλα. Στο διάστημα αυτό οι γηπεδούχοι προσπάθησαν κυρίως από τον άξονα με τον Ντόγο να απειλήσουν τον Χουτεσιώτη και σε μία φάση θα μπορούσαν να το πράξουν, αλλά το μακρινό σουτ του πρώην παίκτη του Μακροχωρίου πέρασε άουτ.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ρίσκαραν περισσότερο, ο Ολυμπιακός βρήκε περισσότερους χώρους και στο 63′ ο Βέργος, ο οποίος είχε περάσει στο παιχνίδι ως αλλαγή, πέτυχε το 0-2, εκμεταλλευόμενος την στιγμιαία αδράνεια της άμυνας. Το παιχνίδι πλέον απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα, οι δύο προπονητές προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές και έτσι το τελικό 0-2 κρίνεται δίκαιο.

Απόντας για τους ερυθρολεύκους ο Ημαθιώτης μέσος Ραφαήλ Σούκιας, ο οποίος είναι αλήθεια πως ήθελε να αγωνιστεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι, βρήκε όμως την ευκαιρία να δει φίλους και συγγενείς.

Συνθέσεις

Βέροια Κ20 : Βόλτσης, Σίμος Ν., Σαρακατσιάνος, Τακίδης, Σίμος Ε., Μουρατίδης, Ντόγος, Κουκουράκης, Παρσόπουλος (75′ Χαραλαμπίδης), Στασινόπουλος (62′ Πατσιαβούρας), Ουνγιαλίδης (42′ Παπαγεωργίου).

Ολυμπιακός Κ20 : Χουτεσιώτης, Καραγκούνης, Δημακάκος (42’ Σωτηράκος), Βούρος, Λεάντρο,  Σιώπης Μ., Σιώπης Δ., Βουτσιώτης (75’ Παπασάββας), Ιωαννίδης, Τζίνο (51’ Βέργος), Λύρας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected