Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

A2 Ερασιτεχνική (Α’ όμιλος) – “Μάχες” κορυφής και σωτηρίας

Με το πιο σπουδαίο παιχνίδι της αγωνιστικής να διεξάγεται στο Σκυλίτσι και το πιο κρίσιμο για το μέλλον των δύο αντιπάλων στη Ράχη, συνεχίζεται το πρωτάθλημα του Α’ ομίλου της Α2 Ερασιτεχνικής την ερχόμενη Κυριακή 3/2.

Ο πρωτοπόρος Άρης υποδέχεται στην έδρα του τον ΠΑΟ Κορυφής, σε ένα παιχνίδι που ουσιαστικά κρίνονται πολλά για τις δύο πρώτες θέσεις. Οι “κιτρινόμαυροι” με νίκη θέτουν εκτός των προνομιούχων θέσεων τους αντιπάλους τους, ειδικά αν ο Νηρέας νικήσει εντός έδρας τον Μακεδονικό Πλατάνου. Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι θα αγωνιστούν με επιθετικό σχήμα για το “τρίποντο” που θα βάλει…φωτιά στο πρωτάθλημα.

Μεγάλη ευκαιρία, ίσως την τελευταία του, έχει η Θύελλα Σταυρού να ξαναμπεί στο γκρουπ των διεκδικητών, αν περάσει με το “διπλό” από την δύσκολη έδρα του Αγροτικού Αστέρα Πλατέος, που μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα, βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

Εξαιρετικά αμφίρροπο παιχνίδι διεξάγεται στη Ράχη, όπου ο τοπικός Εθνικός υποδέχεται τον Ολυμπιακό Λουτρού, που με 17 βαθμούς μπορεί να έχει μία ικανοποιητική συγκομιδή, όμως με ήττα την Κυριακή θα μπει σε περιπέτειες, δεδομένου του δύσκολου προγράμματος στη συνέχεια.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής, που διεξάγεται στις 15.00μμ (μέσα στην παρένθεση η βαθμολογική θέση της ομάδας και στην αγκύλη το αποτελέσμα του πρώτου γύρου):

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου (1) – ΠΑΟ Κορυφής (3)  [1-0]

Άρης Παλαιοχωρίου (9) – Αλιάκμων Νησελίου (6)  [0-1]

Αγροτικός Αστέρας Πλατέος (12) – Θύελλα Σταυρού (5)  [0-7]

Εθνικός Ράχης (13) – Ολυμπιακός Λουτρού (8)  [1-1]

Αστέρας Αλεξάνδρειας (7) – ΑΟ Συκιάς (10)  [3-2]

Νηρέας Βέροιας (2) – Μακεδονικός Πλατάνου (11)  [8-1]

Ρεπό : ΠΑΟ Παλατίτσια (4)

δείτε εδώ τη βαθμολογία και τους σκόρερς

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected