Football League

Εθνικός Γαζώρου – Απόλλων Σμύρνης (1-0) Βασικός ο Κουκόλης

γαζωρος αγωναςΤην κάτω βόλτα φαίνεται πως έχει πάρει η «Ελαφρά Ταξιαρχία» αφού γνώρισε δεύτερη συνεχόμενη ήττα, αυτή τη φορά στις Σέρρες από τον Εθνικό Γαζώρου.

Μέχρι πριν από μερικές αγωνιστικές ο Απόλλων Σμύρνης ήταν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της Football League κι έμοιαζε ένα από τα μεγάλα φαβορί για τη διεκδίκηση της πρώτης θέσης και της απευθείας ανόδου στη Super League. Το τελευταίο διάστημα η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη δείχνει σημάδια κόπωσης και η… κατηφόρα, σε ότι αφορά τα αποτελέσματα, είναι γεγονός.

Η αθηναϊκή ομάδα δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του ματς να απειλήσει σοβαρά τον πολύ καλό Εθνικό Γαζώρου, βρέθηκε πίσω στο σκορ με το πέναλτι του Σωτήρη Κωνσταντινίδη από το 42’ της αναμέτρησης κι υποχρεώθηκε στην 6η ήττα της τη φετινή σεζόν. Η ομάδα του Βοσνιάδη προσπάθησε να απειλήσει κυρίως με τα σουτ των Μανιά, Μπάρκογλου και Κατσίκη, όμως ο τρόπος αυτός αποδείχθηκε ανορθόδοξος, με τον Γάζωρο να επιστρέφει στις νίκες μετά την ήττα της Κυριακής (03/02) στα Ψαχνά.

Πλέον, η ομάδα των Σερρών έχει 27 βαθμούς και απέκτησε ελπίδες για είσοδο στα play off, την ώρα που ο Απόλλων Σμύρνης έμεινε στους 31 βαθμούς και είτε θα αποκτήσει συγκάτοικο, αν ο Ολυμπιακός Βόλου περάσει από το «Καυτανζόγλειο», είτε θα μείνει στην 4η θέση αν επικρατήσει ο «γηραιός». Βέβαια, για την ομάδα της Ριζούπολης το ιδανικό αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία, έτσι ώστε να διατηρήσει τη θέση της, την ώρα που δεδομένα θα πρέπει να αναζητήσει τα αίτια της αγωνιστικής καθίζησης της ομάδας το τελευταίο διάστημα…

Εθνικός Γαζώρου : Αποστολίδης, Κοσμίδης, Κουκόλης, Καπίας, Νύρλας, Σαββίδης, Διαμαντίδης, Μαχαιρούδης (86′ Μουσικάκης), Γαϊδαρτζής (77′ Ναλμπάντης), Σ. Κωνσταντινίδης (48′ Γεωργιάδης), Β. Κωνσταντινίδης.

Απόλλων Σμύρνης : Γουμάγιας, Χατζηζήσης (60′ Καραδέμητρος), Διαμάντης, Κύργιας, Τσεμπερίδης, Λεοντίου (81′ Τσιλιγκίρης), Κάτσικης, Φαρινόλα (46′ Ντιαλό), Μπάρκογλου, Μανιάς, Κιάσσος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected