Κατηγορίες
Τουρνουά - Φιλανθρωπικοί Αγώνες

2ο Τουρνουά 5×5 Κοινωνικού Σκοπού – Ανακοίνωση

5χ5Οι διοργανωτές του “2ου Τουρνουά Κοινωνικού Σκοπού”, που θα διεξαχθεί από τις 13 Μαϊου στο Αθλητικό Κέντρο των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων, ανακοινώνουν τα εξής :

Α. Ο προκριματικός γύρος του Τουρνουά θα δειξαχθεί τελικά σε ΟΜΙΛΟΥΣ και όχι με τη διαδικασία των νοκ-άουτ αγώνων. Έτσι, οι ομάδες που θα συμμετάσχουν, ανεξαρτήτως του αριθμού, θα κληρωθούν σε γκρουπ των τεσσάρων, με τις δύο πρώτες να προκρίνονται στην επόμενη φάση. Επομένως, κάθε ομάδα θα έχει τουλάχιστον 3 αγώνες στο ενεργητικό της και με το σύστημα της βαθμολογίας περισσότερες εκ των πραγμάτων ελπίδες για πρόκριση στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Β. Ξεκινά από τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013 η δήλωση συμμετοχής των ομάδων που επιθυμούν να αγωνιστούν στο “2ο Τουρνουά Κοινωνικού Σκοπού”. Θυμίζουμε πως η συμμετοχή για κάθε επιχείρηση είναι 5ο€, ποσό στο οποίο περιλαμβάνεται :

  • Η συνεισφορά στον κοινό σκοπό (η ενίσχυση τριών οικογενειών από τις τρεις μεγάλες πόλεις του Νομού, που ένα από τα μέλη αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και κατ’ επέκταση οικονομικό).
  • Η προβολή της επιχείρησης με πανό που θα βρίσκεται μόνιμα στο χώρο που θα διεξάγονται οι αγώνες.
  • Η διαφήμιση μέσω των ιστοσελίδων που συνεργάζονται οι διοργανωτές, αλλά και σε ραδιοφωνικούς σταθμούς και εφημερίδες.
  • Ευχαριστήρια μέσω facebook.
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected