Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Χαρίεσσας – Φίλιππος Μελίκης 4-5

06Έγινε κι αυτό… Εννιά γκολ σε ένα 90λεπτο, ευκαιρίες για τουλάχιστον άλλα τόσα και όλα αυτά σε έναν πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο περιείχε το…μενού της αναμέτρησης στη Χαρίεσσα, στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής της Α1 Ερασιτεχνικής. Το παιχνίδι είχε συγκλονιστική εξέλιξη και για μία ακόμη φορά πέσαμε μέσα στις προβλέψεις μας, λέγοντας πως το παιχνίδι θα είναι ένα εύκολο…over!

Το Imathia Sports News βρέθηκε και στο γήπεδο της ΑΕΧ, ενώ πριν τον αγώνα βραβεύτηκε ο Λεωνίδας Λέσκας των γηπεδούχων ως ο MVP της 19ης αγωνιστικής, μετά από ψηφοφορία που διενεργήθηκε μέσω του αγαπημένου σας blog.

Οι γηπεδούχοι μετά τον αγώνα εξέφρασαν έντονα παράπονα για τη διαιτησία του κ. Βρέσκα, υποστηρίζοντας πως πριν το 1-4 των φιλοξενούμενων προηγήθηκε επιθετικό φάουλ, ενώ ένα λεπτό αργότερα ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Βασίλη Καρασαρίδη.

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Φίλιππος Μελίκης παρουσιάστηκε για άλλη μία φορά επιθετικός και έχοντας σε πολύ καλή μέρα τους ακραίους χαφ, δημιούργησε πολύ μεγάλα προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα και με τη νίκη του αυτή παραμένει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, κρατώντας την διαφορά των 5 βαθμών από την κορυφή. Σημειώνουμε πως οι “ερυθρόλευκοι” κατέχουν την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 62 γκολ, με τον εντυπωσιακό μέσο όρο των 3 γκολ ανά αγώνα!

Οι γηπεδούχοι από την άλλη πλευρά παρουσίασαν πολλά αμυντικά προβλήματα, από την άλλη όμως είχαν τα ψυχικά αποθέματα και με εντυπωσιακή αντεεπίθεση στα τελευταία λεπτά να μειώσουν στο ένα γκολ. Η ομάδα του Δημήτρη Χαλκιά κατάφερε και πάλι να εκμεταλλευτεί την εκτελεστική δεινότητα του Βασίλη Καρασαρίδη, ο οποίος με το χατ-τρικ που σημείωσε έφτασε τα 24 γκολ στο πρωτάθλημα, δύο λιγότερα από τον Δημήτρη Καφέ.

Τα γκολ της αναμέτρησης

18′ Πάσα του Καραγκιοζόπουλου στον Τεγούση, ωραία κίνηση στον άξονα και με δυνατό σουτ θα νικήσει τον Αντιφάκο (0-1).

24′ Ο Πιτσάβας θα δεχτεί την πάσα του Κακαγιάννη μέσα στην περιοχή και με σουτ θα διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.

43′ Ωραία κίνηση του Λουμάνι στο ύψος της περιοχής, θα σουτάρει δυνατά, ο Αντιφάκος θα αποκρούσει και στην επαναφορά ο Πιτσάβας και πάλι θα κάνει το 0-3.

66′ Ο Λέσκας θα γεμίσει στην περιοχή, ο Βασίλης Καρασαρίδης θα γίνει αποδέκτης της μπάλας και με ωραίο σουτ θα μειώσει για την ομάδα του (1-3).

67′ Άμεση απάντηση για τον Φίλιππο. Ο Κακαγιάννης θα βρεθεί στα καρέ του Δίντση (πέρασε ως αλλαγή λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου, καθώς ο Αντιφάκος τραυματίστηκε) και με ψύχραιμο πλασέ θα δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του (1-4).

74′ Συνεχίζεται το…κρεσέντο του Βασίλη Καρασαρίδη. Εκτέλεση φάουλ του Τόσκα από δεξιά, ο επιθετικός της ΑΕΧ θα βρεθεί στο κατάλληλο σημείο και με κεφαλιά θα μειώσει σε 2-4.

84′ Και πέμπτο τέρμα για τους φιλοξενούμενους, με “δράστη” αυτή τη φορά τον Διονύση Κωστόπουλο (2-5).

88′ Εκτέλεση φάουλ του Τόσκα από τον άξονα, πολλοί παίκτες θα πηδήξουν για την κεφαλιά, ο Στογιάννης θα τη βρει όσο χρειαζόταν για να ξεγελάσει τον Τσιώμο και να μειώσει σε 3-5.

89′ Χατ-τρικ από τον Βασίλη Καρασαρίδη, ο οποίος θα δεχτεί την κάθετη πάσα του Τόσκα και θα πετύχει το 24ο τέρμα του στο πρωτάθλημα.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Βρέσκας, με βοηθούς τους κ.κ. Αργυρίου και Χρυσάνη.

Συνθέσεις

ΑΕ Χαρίεσσας : Αντιφάκος (44′ λ.τ. Δίντσης), Τσίπης, Ιωαννίδης (46′ Χουδαβερδόγλου), Θεοδωρόπουλος, Δραγουμάνος, Στογιάννης, Λέσκας (62′ Τόσκα), Διτσόλας, Καρασαρίδης Δ., Καρασαρίδης Β., Τριανταφυλλίδης.

Φίλιππος Μελίκης : Τσιώμος, Καραγκιοζόπουλος, Αράπος, Τενεκετζή, Ζέρης (63′ Γούτσης), Ρίσσου, Τεγούσης, Κακαγιάννης (77′ Κωστόπουλος), Μελιόπουλος, Πιτσάβας, Λουμάνι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected