Κατηγορίες
Football League

ΑΕΛ Καλλονής – Εθνικός Γαζώρου (0-0) Βασικός ο Κουκόλης

καλλονη φασηΙσόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) ολοκληρώθηκε το παιχνίδι της Καλλονής με τον Εθνικό Γαζώρου με τους νησιώτες να μετρούν τις πρώτες τους εντός έδρας απώλειες.

Η ομάδα της Μυτιλήνης είχε την υπεροχή του αγώνα στο μεγαλύτερο διάστημα, ωστόσο, αδυνατούσε να βρει τους κατάλληλους διαδρόμους προς την εστία του Βαλσαμάκη, με αποτέλεσμα να μείνει μακριά από την έβδομη νίκη της στο «Ταρλά».

Από την άλλη, η ομάδα των Σερρών εμφανίστηκε με σαφείς αμυντικούς προσανατολισμούς και κατάφερε να φύγει από την Μυτιλήνη με ένα θετικό αποτέλεσμα. Όσον αφορά στην εικόνα του αγώνα, μάλλον πολύ εύκολα θα αποτελέσει παρελθόν για όσους το παρακολούθησαν, μια και δεν καταγράφηκε ούτε μία καλή στιγμή μπροστά από τα καρέ των δύο ομάδων.

Πάντως, στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων οι άνθρωποι της Καλλονής διαμαρτυρήθηκαν στον διαιτητή Ανδρονικίδη για πέναλτι, όταν ο Κριπιντήρης έκανε τη σέντρα και η μπάλα φαίνεται να σταματά στο χέρι του Γεωργιάδη.

ΑΕΛ Καλλονής : Mάππας, Κώτσιος, Βαλιός, Χωριανόπουλος, Σιλιγαρδάκης, Μαρσέλο (70′ Μάρα), Λεοζίνιο, Μανούσος (85′ Κριπιντήρης), Ντιμπαλά, Σερφά, Κάντζι (70′ Γιόνδης).

Εθνικός Γαζώρου : Βαλσαμάκης, Κοσμίδης, Μερεσιώτης, Κουκόλης, Κάπιας, Γεωργιάδης, Σαββίδης, Ναλμπάντης, Γαϊδαρτζής (56′ Μαχαιρούδης), Διαμαντίδης (75′ Μουσικάκης), Κωνσταντινίδης (90′ Κατσαβάκης).

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected