Κατηγορίες
Football League

Αναγέννηση Επανομής – Λάρισα (0-1) Βασικοί οι Ταταρίδης, Παπατζίκος

λαρισα φαση1Ματς για γερά νεύρα έγινε στο «Νίκος Σαράφης», με τη Λάρισα να επικρατεί στο τέλος 1-0 της Αναγέννησης Επανομής, χάρη σε γκολ του Σκόνδρα.

Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα αμφίρροπο, ενώ ο κακός αγωνιστικός χώρος δεν επέτρεπε στους παίκτες να παίξουν όσο καλά θα ήθελαν. Η Λάρισα είχε μια ελαφρά υπεροχή, αλλά δυσκολευόταν να φτάσει στο γκολ, ενώ στο 24’ ο Παπατζίκος με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Σίλβα, σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι για τους γηπεδούχους. Το ημίχρονο έληξε χωρίς σκορ, με τις δυο ομάδες να έχουν κάποιες καλές στιγμές.

Στο δεύτερο μέρος, η Λάρισα μπήκε πιο επιθετικά και έχασε κάποιες ευκαιρίες με τους Τσίγκα, Χασομέρη. Στη συνέχεια έπεσε ο ρυθμός, αλλά η λύτρωση για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 87’. Ο Νεμπεγλέρας εκτέλεσε το κόρνερ και ο Σκόνδρας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1, που ήταν και το τελικό σκορ.

Αναγέννηση Επανομής: Ταταρίδης, Νταντάμης, Ζόσουα Σίλβα, Γκλάμοσακ, Σαμουηλίδης, Μωϋσίδης, Κουκουλέκης (82’ Παπαστεργίου), Κουλίδης (78’ Τζανδάρης), Τοπούζης, Μάθιου Σίλβα (46’ Μπέκα), Παπατζίκος

Λάρισα: Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Σκόνδρας, Γιώτας, Παγώνης, Νεμπεγλέρας, Τσιάρας, Δεινόπαπας (53’ Αλεξάντροβιτς/ 90’ Πότσι), Τσίγκας (90+3’ Φρανκού), Χασομέρης, Κρητικός.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected