Super League 1

Λαμπρόπουλος : “Ζωτικής σημασίας το ματς με Βέροια”

λαμπροπουλς οφηΟ Ανδρέας Λαμπρόπουλος μιλώντας μετά τη βαριά ήττα του ΟΦΗ από τον Ολυμπιακό τόνισε πως μοναδικός στόχος της ομάδας του είναι η νίκη επί της Βέροιας.

Αρχικά τόνισε: «Σίγουρα είχαμε να αντιμετωπίσουμε την καλύτερη ομάδα αντικειμενικά του πρωταθλήματος. Ξεκινήσαμε καλά, δεχτήκαμε ένα γρήγορο γκολ, προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, είχαμε δύο τρεις καλές στιγμές για να ισοφαρίσουμε όμως δεν τα καταφέραμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ανέβασε απόδοση και ήρθε το 0-4. Είναι μία κακή μέρα για εμάς και θα κάνουμε τα πάντα από εδώ και πέρα για να αντιστρέψουμε την εικόνα», δήλωσε αρχικά ο Αντρέας Λαμπρόπουλος.

Για το τι φταίει και ο ΟΦΗ παρουσιάζει αυτό το πρόσωπο: «Πρέπει να βρούμε λύση γιατί όταν τρώμε αρκετά γκολ κάθε αγωνιστική είναι δύσκολο να κερδίσουμε».

Για το γεγονός ότι έχουν μόλις δύο ματς εντός έδρας: «Σίγουρα έχουμε μόνο δύο εντός έδρας παιχνίδια και είμαστε σε δύσκολη βαθμολογική θέση αλλά νομίζω ότι έφτασε η ώρα να «χτυπήσουμε» και παιχνίδια εκτός για να καταφέρουμε να σωθούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Για το ματς με τη Βέροια: «Νομίζω ότι το ματς με τη Βέροια είναι όλη η χρονιά. Δεν υπάρχει αύριο μετά το ματς με τη Βέροια».

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected