Κατηγορίες
Football League

Καβάλα – Παναχαϊκή (2-1) Βασικός ο Μαραγκός

καβαλα φασηΜία… ανάσα από τις θέσεις που οδηγούν στα play offs της Football League βρίσκεται η Καβάλα, η οποία επέστρεψε στις εντός έδρας νίκες, μια και επιβλήθηκε 2-1 της Παναχαϊκής.

Οι «Αργοναύτες» βρίσκονται δύο βαθμούς πίσω από την επτάδα, έχοντας 36 πόντους, ενώ αντίθετα, η Παναχαϊκή παρέμεινε σε δεινή βαθμολογική θέση, έξι βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 12’ με τον Κοτίτσα, στέλνωντας την μπάλα στα δίχτυα, έπειτα από προσπάθεια του Εντιαγέ, ο οποίος διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του στο 65’. Το μόνο που κατάφερε η Παναχαϊκή ήταν να μειώσει στο 92’ με τον Σαλαμαστράκη.

Καβάλα : Αποστολίδης, Κοτίτσας (82’ Κούτεφ), Καλαγκάνης, Μαραγκός, Παγώνης, Κάργας, Τριποτσέρης, Ντος Σάντος, Εντιαγέ, Ντόσης (61’ Πλιάγκας), Πάτο.

Παναχαϊκή : Πίτκας, Δ. Κοιλιάρας, Βάντερσον, Σπίνουλας, Καραμανλής, Βασιλαντωνόπουλος (60’ Παμπόε), Άντονι, Γ. Κοιλιάρας, Λίτσης (55’ Εντζιοντό), Σαλαμαστράκης, Γκούρτσας.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected