Κατηγορίες
Μικτές Ημαθίας

Προπαίδες – Ξεκινάνε στις 31 Μαρτίου (δελτίο Τύπου)

image002Η  Ε.Π.Ο. προκηρύσσει την διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων,  κατηγορίας ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ 2013. Το πρωτάθλημα  ανατίθεται στην Επιτροπή Πρωταθλημάτων Υποδομής της Ε.Π.Ο και θα διεξαχθεί σε ΜΙΑ (1) ΦΑΣΗ και σε μονούς αγώνες των Έντεκα (11) Ομίλων (9 Ομίλους των 5 ομάδων και 2 Ομίλους των 4 Ομάδων ) στους οποίους θα συμμετέχουν οι Μικτές Ομάδες των πενήντα τριών (53) Ε.Π.Σ της Χώρας, χωρισμένες σε ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια.

Η ΕΠΣ Ημαθίας θα είναι και πάλι στον 3ο όμιλο με τις αντίστοιχες ΕΠΣ Γρεβενών,  Καστοριάς, Κοζάνης,  Φλώρινας, όπου κάθε ομάδα θα δώσει τέσσερις (4) αγώνες. Η ημερομηνία έναρξης διεξαγωγής των αγώνων ορίζεται η  Κυριακή  31-03-2013. Το πρόγραμμα των αγώνων θα ανακοινωθεί 10 μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

   Τα βασικότερα σημεία της προκήρυξης είναι:

1) Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων κατηγορίας ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ 2013, μετέχουν ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από  01.01.2001  έως  31-12-2002.

2)  Η διάρκεια του κάθε αγώνα των ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ είναι 60′ λεπτά  (δύο ημίχρονα των 30′ έκαστο).

3) Απαγορεύεται η συμμετοχή ποδοσφαιριστών σε όλους τους αγώνες της κατηγορίας ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ, χωρίς τα δικαιολογητικά του Άρ. 18 του ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Πρωτ/των. (Δελτία Αθλητικής Ιδιότητας).

4) Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή σε αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, κατηγορίας ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ 2013 είναι, να έχει ο ποδοσφαιριστής δικαίωμα να αγωνίζεται στις Ελληνικές Εθνικές Ομάδες (Ελληνική υπηκοότητα). Και για να κληθεί ένας ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής στις Εθνικές Ομάδες, απαραίτητη η συμμετοχή του στα τμήματα Υποδομής της Ένωσης που ανήκει το Σωματείο.

5) Στους αγώνες ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ όπου χρειασθούν να γίνουν αγώνες μπαράζ και λήξουν ισόπαλοι θα κτυπηθούν πέναλτι με την διαδικασία του άρθρου 20 παρ.9 του Κ.Α.Π, χωρίς να προηγηθεί ημίωρη παράταση του αγώνα.

6) Στο πρωτάθλημα των ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ η κάθε ομάδα θα δηλώνει 18 ποδοσφαιριστές (11 τακτικοί και 7 αναπληρωματικοί). Η κάθε ομάδα έχει δικαίωμα έως και επτά (7) αλλαγών.

7) Οι αγώνες του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, κατηγορίας ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ 2013, θα διεξάγονται σε κανονικό γήπεδο, με κανονικές εστίες και μπάλες  No 4.

ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΙΚΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ Ε.Π.Σ. ΗΜΑΘΙΑΣ (γεν. 2001-2002)

    Ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος Μικτών ομάδων κατηγορίας Προπαίδων, η Τεχνική Επιτροπή Μικτών ομάδων ΕΠΣ Ημαθίας και ο ενωσιακός προπονητής κ. Λυμούσης Αντώνιος, καλούν τα Σωματεία του Νομού Ημαθίας και τους προπονητές που έχουν στις τάξεις τους παίκτες γεννηθέντες τα έτη 2001-2002, να στείλουν κατ’ επιλογή από 4-5 αθλητές, κυρίως όμως γεννηθέντες  το έτος 2001.

   Η πρώτη προπόνηση προεπιλογής και αξιολόγησης θα γίνει την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 Μαρτίου και ώρα 3.45 μμ στο γήπεδο Παλατιτσίων. Παρακαλούνται οι αθλητές να συνοδεύονται από τους γονείς, ή μέλη ομάδων ή  προπονητές  και  να  φέρουν  τον  απαραίτητο  αθλητικό  εξοπλισμό  προπόνησης.

   Επίσης θα έχουν βιογραφικό σημείωμα, με ονοματεπώνυμο, όνομα πατρός, όνομα μητρός, ημερομηνία γέννησης, αριθ. Δελτίου ΕΠΟ, ομάδα, θέση και κινητό τηλέφωνο. Να σημειωθεί ότι μπορεί να συμμετέχουν στις προεπιλογές και όσοι δεν έχουν Δελτία προς το παρόν, με την βασική προϋπόθεση πριν την έναρξη των αγώνων να έχουν εκδώσει το απαραίτητο Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας για να συμπεριληφθούν στην Κατάσταση Υγείας για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

   Για οποιαδήποτε πληροφορία – διευκρίνιση να απευθύνεστε στον ενωσιακό προπονητή κ. Αντ. Λυμούση στα τηλέφωνα 6977295590 & W 6978243000.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected