Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Α1 Ερασιτεχνική – Η 24η αγωνιστική στο…μικροσκόπιο

μπαλα9Αυτή την εβδομάδα εγκαινιάζουμε την ανασκόπηση της εκάστοτε αγωνιστικής στην Α1 Ερασιτεχνική, αναλύοντας τα αποτελέσματα αλλά και το πρόγραμμα που ακολουθεί για τις ομάδες της Α1. Η 24η αγωνιστική δεν επιφύλασσε εκπλήξεις για τους πρωτοπόρους, με τον Φίλιππο Μελίκης να απομακρύνεται αισθητά από τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος  μετά την ήττα στο Γιαννακοχώρι από τον Αχιλλέα Νάουσας. Οδυνηρή η ήττα και για τη Θύελλα Στενημάχου στο Κλειδί με αντίπαλο τον Εθνικό, που σε συνδυασμό με το δύσκολο πρόγραμμα της συνέχεια, τη φέρνει πολύ κοντά στην επιστροφή της στην Α2.

Ας δούμε αναλυτικά την ανασκόπηση και τη συνέχεια

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Ατρόμητος Διαβατού  3-4 : Συνεχίζει το…κρεσέντο ο πρωτοπόρος Ατρόμητος, ο οποίος πέρασε και από τη δύσκολη έδρα του ΠΑΟΚ στο Βρυσάκι. Ένα παιχνίδι με εντυπωσιακή διακύμανση του σκορ, ενώ στο ημίχρονο οι γηπεδούχοι βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 3-2. Τα γκολ του ΠΑΟΚ πέτυχαν οι Θανάσης Κίτσας (2) και αυτογκόλ ενώ για τους φιλοξενούμενους οι Μάκης Σπανός (χατ τρικ) και Σαρηγιαννίδης με πέναλτι.

Διατητικό τρίο : Καραντώνης, Γιάντσης, Καρυπίδης.

Η νίκη του Ατρόμητου τον διατηρεί στην πρώτη θέση με 57 βαθμούς έναντι 56 του Αχιλλέα Νεοκάστρου, ενώ παραμένει το αήττητο στο πρωτάθλημα, έχοντας 6 ισοπαλίες σε 24 παιχνίδια. Επόμενη αντίπαλος η Θύελλα Στενημάχου στο γήπεδο του Διαβατού, ενώ το πρόγραμμα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος έχει ως εξής : Μελίκη (εκτός), ΑΕΠ (εντός), Αγ.Γεώργιος (εκτός), Επισκοπή (εντός), ρεπό.

Αχιλλέας Νεοκάστρου – Κεραυνός Επισκοπής  6-0 : Το…καθήκον του έκανε ο Αχιλλέας στο παιχνίδι του Σαββάτου επικρατώντας εύκολα του Κεραυνού Επισκοπής με το ευρύ 6-0. Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Τοπαλίδης, Καφές (χατ-τρικ), Ντούλας, Τζεϊρανίδης. Οι “ασπρόμαυροι” παρέμειναν στο…κατόπι του Ατρόμητου Διαβατού και μεταβαίνουν στα Τρίκαλα την επόμενη αγωνιστική, σε μία ακόμη δύσκολη έξοδο για την ομάδα του Βασίλη Ιωάννου.

Διαιτητικό τρίο : Λαζάρου, Γιατζιτζόγλου, Σαρηγιαννίδης.

Το πρόγραμμα που ακολουθεί για τον Αχιλλέα έχει ως εξής : Τρίκαλα (εκτός), Χαρίεσσα (εντός), Καψόχωρα (εντός), Αχιλλέας Νάουσας (εκτός), ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας (εντός), Μελίκη (εκτός).

Αχιλλέας Νάουσας – Φίλιππος Μελίκης 2-1 : Το τελειωτικό…χτύπημα έδωσε ο Αχιλλέας στους “ερυθρόλευκους”, βγάζοντας ουσιαστικά εκτός της διεκδίκησης του τίτλου. Η ομάδα του Βασίλη Κουρογεωργάκη αγωνίστηκε με πάθος, πέτυχε την ανατροπή μετά το γκολ του Μελιόπουλου στο 20′ και πέρασε την Χαρίεσσα στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου, που απομακρύνθηκε 8 βαθμούς από την πρώτη θέση, ξεκίνησε πολύ δυνατά, αλλά μετά την επίτευξη του γκολ έπεσε η απόδοση της και έχασε “μέτρα” στο γήπεδο. Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Γιάτσος και Ορδουλίδης.

Διαιτητικό τρίο : Τρέβλας, Ασβεστάρας, Παντζερίδης.

Επόμενος αγώνας για τον Αχιλλέα στην έδρα του Απόλλων Αγίου Γεωργίου, ενώ για τον Φίλιππο εντός έδρας με τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας.

Εθνικός Κλειδιού – Θύελλα Στενημάχου  1-0 : Κάτω από συνεχές ψιλόβροχο και με την παρουσία ελάχιστων θεατών, Εθνικός και Θύελλα έπαιξαν με στόχο τη νίκη, που ειδικά για τους φιλοξενούμενους θα είχε ιδιαίτερη σημασία. Η ήττα όμως τους κράτησε αρκετά πίσω στην υπόθεση παραμονή, ευρισκόμενοι πλέον μόνοι στην 14η θέση με 18 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν για το γόητρο, πέτυχαν το γκολ με τον Βουλτσίδη στο 32′, ενώ είχαν ευκαιρίες για περισσότερα.

Διαιτητικό τρίο : Μελτζανίδης, Γιοβανόπουλος, Λιόλιος.

Το πρόγραμμα της Θύελλας μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος είναι : Διαβατός (εκτός), ΑΕΠ (εντός), Επισκοπή (εκτός), Τρίκαλα (εντός), Χαρίεσσα (εκτός), Καψόχωρα (εντός).

Φίλιππος Μέσης – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων  0-1 : Την πιο σημαντική νίκη του στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Μέγας Αλέξανδρος. Με γκολ του Παναγιώτη Κίτσα στο 78′ κατάφεραν και πήραν το πολυπόθητο “τρίποντο” που τους εξασφαλίζει κατά πολύ μεγάλο ποσοστό την παραμονή στην κατηγορία, στο ντεμπούτο του Λευτέρη Κελεσίδη στον πάγκο της ομάδας. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται πλέον στην 11η θέση με 24 βαθμούς, με τη συνέχεια να προμηνύεται δραματική για την αποφυγή του υποβιβασμού. Το παιχνίδι ήταν δυνατό, οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με πάθος και ήταν φανερό πως όποιος πετύχαινε τέρμα θα ήταν και ο νικητής.

Διαιτητικό τρίο : Μπουκουβάλας, Γαβράς, Νατσούρας.

Το πρόγραμμα των δύο ομάδων έχει ως εξής : Φίλιππος Μέσης (Χαρίεσσα εντός, Καψόχωρα εκτός, Αχιλλέας Νάουσας εντός, ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας εκτός, Μελίκη εντός, Αγ.Γεώργιος εκτός). Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων (Νεόκαστρο εντός, Βαρβάρες εκτός, Κλειδί εντός, Στενήμαχος εκτός, ΑΕΠ εντός, Επισκοπή εκτός).

ΑΕ Καψόχωρας – Απόλλων Αγ. Γεωργίου  3-1 : Μία μεστή και ουσιαστική εμφάνιση πραγματοποίησε η ΑΕ Καψόχωρας, πετυχαίνοντας μία πολύ σημαντική νίκη στην προσπάθεια της για την παραμονή στην κατηγορία. Η ομάδα του Μιχάλη Παντόπουλου είχε ένα πολύ καλό πρώτο 20λεπτό, όταν και προηγήθηκε με 2-0 (Κίτσας 14′, Νιάκας 17′), “κλειδώνοντας” από πολύ νωρίς τη νίκη. Τα τελευταία δύο γκολ του αγώνα σημειώθηκαν στις καθυστερήσεις με τους Φραδέλο (90+2′) και Γουλσουζίδη στο αμέσως επόμενο λεπτό.

Διαιτητικό τρίο : Μαλούτας, Χαντζιαρίδη, Χαλατζούκας.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα των δύο ομάδων έχει ως εξής : ΑΕ Καψόχωρας (ρεπό, Μέση εντός, Νεόκαστρο εκτός, Βαρβάρες εκτός, Κλειδί εντός, Στενήμαχος εκτός). Απόλλων Αγ.Γεωργίου (Αχιλλέας Νάουσας εντός, ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας εκτός, Μελίκη εντός, Διαβατός εντός, ρεπό, Μέση εντός).

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας – ΑΕΠ Βέροιας  4-0 : Μεγάλη τόσο σε εύρος όσο και σημασίας πέτυχε ο Αγροτικός Αστέρας, επικρατώτας της ΑΕΠ Βέροιας με 4-0. Οι “πράσινοι” αγωνίστηκαν με πάθος, πίεσαν σε όλο το γήπεδο την ομάδα του Τάσου Ανθυμιάδη, η οποία έκανε πολλά ατομικά κυρίως λάθη και πλέον βρίσκονται σε δύσκολη θέση όσον αφορά την υπόθεση παραμονή. Τα γκολ των γηπεδούχων πέτυχαν οι Αλέξης Οικονόμου, Χάμπαλης (2) και Τέτος, μία νίκη που τους φέρνει στην 12η θέση με 21 βαθμούς.

Στα παραλειπόμενα του αγώνα η δήλωση του προέδρου της ΑΕΠ Βέροιας κ. Απόστολου Εμμανουηλίδη στον Αργύρη Τσιγγενόπουλο, ο οποίος παρά την πικρία του για το αποτέλεσμα, έδωσε συγχαρητήρια στους διαιτητές.

Διαιτητικό τρίο : Καραγκιζόπουλος, Παρασίου, Μαυρόπουλος.

Το πρόγραμμα των δύο ομάδων μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος : Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας (Επισκοπή εκτός, Τρίκαλα εντός, Χαρίεσσα εκτός, Καψόχωρα εντός, Αχιλλέας Νάουσας εντός, ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας εκτός). ΑΕΠ Βέροιας (Κλειδί εντός, Στενήμαχος εκτός, Διαβατός εκτός, Επισκοπή εντός, Τρίκαλα εκτός, Χαρίεσσα εντός).

δείτε εδώ τα αποτελέσματα, βαθμολογία, σκόρερς και επόμενη αγωνιστική

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected