Κατηγορίες
Διάφορα

Το Imathia Sports News ανακοινώνει την συνεργασία…

Επτά μήνες μετά τη “γέννηση” του Imathia Sports News έφτασε η ώρα για το επόμενο βήμα! Μπορεί οι εποχές που διανύουμε να αποκλείουν αλλά και να απαγορεύουν ως επί το πλείστον περαιτέρω κινήσεις, όμως το blog μας πάει “κόντρα” στο ρεύμα και προχωρά σε μια συνεργασία που θεωρούμε πως θα αποτελέσει το “next best thing” όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Αμερικάνοι, όταν γίνεται λόγος για κάτι νέο και πολλές φορές πρωτοποριακό.

Την προσεχή Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013 θα κυκλοφορήσει η νέα ανανεωμένη και ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ πλέον εφημερίδα “Μακεδονική”, με 24 σελίδες και μάλιστα έγχρωμη! Το Imathia Sports News αναλαμβάνει το αθλητικό τμήμα του νέου αυτού εγχειρήματος και πλέον σε εβδομαδιαία βάση θα μπορείτε, εκτός του blog να ενημερώνεστε για ότι αφορά τον αθλητισμό του νομού και σε έντυπη μορφή!

Εννοείτε πως το αγαπημένο σας Imathia Sports News συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία του και μάλιστα θα δείτε σε επόμενες αναρτήσεις ποια νέα συνεργασία βρίσκεται στα σκαριά, που θα δημιουργήσει ένα group ενημέρωσης που όμοιο του δύσκολα να συναντήσεται ακόμη και σε πανελλήνιο επίπεδο…

Τη Δευτέρα λοιπόν όλοι στα περίπτερα για την πρώτη έκδοση της ΝΕΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ, με 24 σελίδες πλήρους ενημέρωσης και αναλυτικό αθλητικό ρεπορτάζ ΜΕΣΑ από τις εξελίξεις, όπως σας έχει συνηθίσει άλλωστε το Imathia Sports News στους 7 μήνες λειτουργίας του!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected