Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδος – Δύο “εισιτήρια” για τα ημιτελικά σήμερα

κυπελλο ελλαδαςΑκόμη δύο θέσεις για τη τελική τετράδα του Κυπέλλου Ελλάδας κρίνονται σήμερα. Στις 15:00 ο Πανθρακικός υποδέχεται στην Κομοτηνή τη Βέροια και είναι έτοιμος να γράψει ιστορία. Οι παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη είχαν επικρατήσει 1-0 στο πρώτο ματς στην πρωτεύουσα της Ημαθίας και έχει τον πρώτο λόγο. Τα προβλήματα δε λείπουν για τους «πράσινους», αλλά η δίψα για την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου είναι μεγάλη.

Η Βέροια από την άλλη θα διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί, ωστόσο το μυαλό όλων είναι στο ματς πρωταθλήματος με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Πρώτος στόχος της «Βασίλισσας του Βορρά» είναι η παραμονή στη Super League, γι’ αυτό ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, εκτός από τα προβλήματα τραυματισμών, αποφάσισε να ξεκουράσει κάποιους βασικούς παίκτες.

Στις 18:00 ο Ολυμπιακός μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, θέλει να βάλει τις βάσεις για το νταμπλ, σφραγίζοντας το εισιτήριο για τα ημιτελικά απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν επικρατήσει 1-0 στους «Ζωσιμάδες» και θέλουν να πάρουν μια εύκολη νίκη. Ο Μίτσελ άφησε εκτός αποστολής τους Τζεμπούρ και Αβραάμ Παπαδόπουλο, ωστόσο διαθέτει πολλές λύσεις για την ενδεκάδα.

Ο ΠΑΣ από την πλευρά του θα παραταχθεί με αρκετές αλλαγές, καθώς ο Γιάννης Χριστόπουλος αποφάσισε να δώσει ευκαιρίες σε παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ ως τώρα. Παράλληλα, ξεκουράζει κάποιους βασικούς ενόψει του αγώνα με τον Αρη, καθώς στόχος των Γιαννιωτών είναι να παραμείνουν σε τροχιά πεντάδας.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected