Κατηγορίες
Super League 1

Λεβαδειακός – Ηρεμία μετά την…καταιγίδα Κομπότη

κομποτηςΤο βαρύ πρόστιμο που επέβαλε στους ποδοσφαιριστές ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Λεβαδειακός ήταν αρκετό για να ταρακουνήσει τους παίκτες των Βοιωτών που πλέον έχουν μπροστά τους έναν και μοναδικό στόχο: Την εξασφάλιση της παραμονής…

Οι 80.000 ευρώ σαφώς και… πόνεσαν τις τσέπες των ποδοσφαιριστών, όμως, πάνω από όλα ήταν τέτοια η στάση του Γιάννη Κομπότη με την οποία άπαντες κατάλαβαν ότι δεν έχουν περιθώρια για νέες κακές εμφανίσεις. Στον Λεβαδειακό άπαντες πλέον έχουν βάλει κάτω το κεφάλι και δουλεύουν με στόχο να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα και να αποδείξουν πως δεν είναι «δημόσιοι υπάλληλοι», φράση που χρησιμοποίησε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ εκφράζοντας τα παράπονά του προς τους παίκτες.

Ο στόχος δεν είναι άλλος από τη νίκη την Κυριακή (17/03) έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η παραμονή οριστικά, χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι θα αλλάξει και η άποψη του Γιάννη Κομπότη. Ακόμα και αν κάνει σερί νικών ως το φινάλε ο Λεβαδειακός, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έχει πάρει αποφάσεις και άπαντες στο τέλος της περιόδου θα τεθούν προ των ευθυνών τους και θα κριθούν αναφορικά με το ποιο θα είναι το μέλλον τους.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected