Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Μικτές Ημαθίας

Αρχίζουν την Τρίτη 19/3 οι προπονήσεις των Περιφερειακών Μικτών Ομάδων

image001

Δελτίο Τύπου

Με έγγραφό της η Επιτροπή της ΕΠΟ γνωστοποίησε τις ημερομηνίες των προπονήσεων και τους αγώνες όλων των Περιφερειών για την Β’ φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων. Η Ημαθία, Κοζάνη, Καστοριά, Γρεβενά και Φλώρινα αποτελούν της 3η Περιφέρεια οι προπονήσεις της οποίας στους Παίδες και στους Νέους θα γίνουν στο Ενωσιακό γήπεδο της Κοζάνης που πληρεί τις προϋποθέσεις μεταξύ χιλιομετρικών αποστάσεων των πέντε Νομών.

Έτσι για την Τρίτη 19 Μαρτίου ο συντονιστής της 3ης Περιφέρειας, προπονητής κ. Βασιλείου που διακρίνεται στην φωτο μαζί με τον Ημαθιώτη ενωσιακό προπονητή κ. Λυμούση από πρόσφατη συνάντησή τους, σε συνεργασία με τους προπονητές πρωταθλητριών Ενώσεων Κοζάνης, κ. Κωνσταντινίδη  για την Περιφερειακή Ομάδα των Παίδων και τον κ. Λυμούση  από την Ημαθία, για την Μικτή Ομάδα Νέων της Περιφέρειας, θα έχουν  από 25 ποδοσφαιριστές από τις πέντε ΕΠΣ στα δυο τμήματα, στην πρώτη προπόνηση. Ορίστηκαν συνολικά 3 προπονήσεις για την συγκρότηση της Περιφερειακής Μικτής Ομάδας της κάθε Περιφέρειας.

Οι επόμενες προπονήσεις σύμφωνα με  απόφαση της ΕΠΟ, θα γίνουν για την 3η Περιφέρεια στις 26/3 ημέρα Τρίτη και 2/4 ημέρα Τρίτη. Περισσότερες πληροφορίες θα δοθούν στους ποδοσφαιριστές κατά την πρώτη ημέρα άφιξης στο Ενωσιακό γήπεδο της Κοζάνης. Η συγκέντρωση για την προπόνηση της Τρίτης 19 Μαρτίου για τους ΠΑΙΔΕΣ ορίστηκε στις 3.00 μμ, ενώ για τους ΝΕΟΥΣ στις 5.00 μμ. πάλι στο ίδιο γήπεδο.

Οι Επιλογές από την Μικτή Νέων & Παίδων της  Ε.Π.Σ.  Ημαθίας στην 3η Περιφέρεια

Όλα τα ονόματα των παικτών, που απαρτίζουν τις Μικτές Ομάδες Παίδων και Νέων της 3ης Περιφέρειας  εστάλησαν στην Επιτροπή της ΕΠΟ,  η οποία με την σειρά της με έγγραφό της ειδοποίησε τις Ενώσεις για τις κλήσεις των παικτών.

Από την ΕΠΣ Ημαθίας, για την ομάδα των ΠΑΙΔΩΝ επιλέχτηκαν οι: Καραγιάννης Αναστ. (ΠΑΕ Βέροια), Πέϊος Νικόλαος (ΦΑΣ Νάουσα), Τσιμπρής Αριστ. (ΠΑΕ Βέροια), Τσιότρας Αθαν. (ΑΣ Μηρέας), και Χρυσόπουλος Στυλ. (Αγ. Βαρβάρα)

Από την ομάδα των ΝΕΩΝ επιλέχτηκαν οι: Ίντος Ευάγγ. (ΠΑΣ Λευκάδια), Κωτσόπουλος Κων. (ΑΣ Νηρέας), Μπλούκας Ιωάν. (ΑΣ Νηρέας), Νταμότσεβ Βλαντ. (Ακαδ. Βέροιας), Παπαδής Αθαν. (ΦΑΣ Νάουσα), Τάκος Κων. (Αστ. Αλεξ/ρειας) και Χατζηγεωργίου Δημ. (ΦΑΣ Νάουσα)

Η τεχνική επιτροπή Μικτών ομάδων της ΕΠΣ Ημαθίας και ο προπονητής κ. Λυμούσης Αντώνιος ευχαριστούν όλα τα παιδιά που συνεργάστηκαν, έχοντας έστω και ελάχιστο χρόνο συμμετοχής, στις ομάδες Παίδων και Νέων και  εύχονται ολόψυχα στα παιδιά που επελέγησαν, καλή αγωνιστική παρουσία στην Μικτή Ομάδα της 3ης Περιφέρειας και εάν είναι εφικτό να κάνουν το επόμενο βήμα που είναι η κλήση τους στις Εθνικές Ομάδες της Ελλάδος.

Η κλήρωση των αγώνων της Β’ φάσης

Έγινε  στα  γραφεία  της  ΕΠΟ  η  κλήρωση  των  αγώνων  της   Β’  φάσης  των  Περιφερειών  Παίδων και  Νέων  του  Πανελληνίου  Πρωταθλήματος  Προεπιλογής  Εθνικών  Ομάδων  περιόδου  2012-2013. Οι αγώνες των Παίδων θα αρχίζουν στις 14:00 και οι αγώνες των Νέων στις 16:00 στο ίδιο γήπεδο.

 Β’ φάση

 1η  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 10/4/2013  – Ενωσιακό γήπεδο Καβάλας

      1η   Περιφέρεια:  (ΕΠΣ Δράμας, Έβρου, Θράκης, Καβάλας, Ξάνθης)

      2η   Περιφέρεια:  (ΕΠΣ Κιλκίς, Μακεδονίας, Πέλλας, Σερρών, Χαλκιδικής)

 2η  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 17/4/2013  – ΕΠΣ Μακεδονίας (Μίκρα)

      2η   Περιφέρεια:  (ΕΠΣ Κιλκίς, Μακεδονίας, Πέλλας, Σερρών, Χαλκιδικής)

      3η   Περιφέρεια:  (ΕΠΣ Γρεβενών, Ημαθίας, Καστοριάς, Κοζάνης, Φλώρινας)

 3η  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 24/4/2013  – ΑΚ ΕΠΣ Ημαθίας (Παλατίτσια)

      1η   Περιφέρεια:  (ΕΠΣ Δράμας, Έβρου, Θράκης, Καβάλας, Ξάνθης)

      3η   Περιφέρεια:  (ΕΠΣ Γρεβενών, Ημαθίας, Καστοριάς, Κοζάνης, Φλώρινας)

Κάθε Μικτή Ομάδα Περιφέρειας θα αποτελείται από δέκα εννιά (19) ποδοσφαιριστές και έξι (6) συνοδούς. Δηλ. τρεις (3) προπονητές (Παίδων-Νέων-Περιφερειακός, ένας (1) έφορος ομάδων και δυο (2) συνοδοί. Στην επίσημη αποστολή κάθε αγώνα θα μετέχουν οι δεκαοκτώ (18) ποδοσφαιριστές.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected