B ΕΠΣ Ημαθίας

Α2 Ερασιτεχνική (Β’ όμιλος) – Δύο εισιτήρια αναζητούν κατόχους!

14416_10200151280609903_701556218_n

Μία πολύ κρίσιμη αγωνιστική είναι η 24η του δευτέρου ομίλου της Α2 Ερασιτεχνικής, που διεξάγεται αύριο το πρωί (10.30). Τόσο στην κορυφή όσο και στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα αναμένεται….παράταση στην αγωνία, αν και όσον αφορά την υπόθεση άνοδος είναι πιθανό να αναδειχθεί από αύριο και η δεύτερη ομάδα που θα ακολουθήσει τη Νέα Γενεά Νικομήδειας στην Α1.

Κι αυτό γιατί ο δεύτερος Άτλας Ζερβοχωρίου υποδέχονται την πρωτοπόρο ομάδα του Γιώργου Ευτυριάδη και με νίκη εξασφαλίζει την άνοδο ανοίγοντας…σαμπάνιες δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Σε όποιο άλλο αποτέλεσμα, η αγωνία παρατείνεται και σ’ αυτή τη περίπτωση η Νέα Γενεά στέφεται πρωταθλήτρια.

Η τρίτη της βαθμολογίας Ακαδημία Βέροιας αγωνίζεται στο ΕΑΚ Μακροχωρίου με αντίπαλο τον ΓΑΣ Κοπανού και μόνο με τον συνδυασμό της δικής της νίκης και ήττας του Άτλαντα, μπορεί να ελπίζει στην άνοδο.

Το μεγάλο όμως ματς της αγωνιστικής διεξάγεται στη Λυκογιάννη, όπου ο τοπικός Απόλλων υποδέχεται τον ΑΣ Πατρίδας. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη και θα επιδιώξουν τη νίκη για να αποκτήσουν αβαντάζ για τη συνέχεια. Η ισοπαλία δεν συμφέρει καμία από τις δύο ομάδες, καθώς την ίδια ώρα η Ελπίδα Μονοσπίτων αγωνίζεται στην ήδη υποβαβασθείσα ΑΕ Σφηκιάς, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα φύγει από τα ορεινά Πιέρια με τους τρεις βαθμούς. Αντίθετα οι δύο ομάδες της Νάουσας, Δόξα και Ολυμπιακός με νίκη απέναντι σε ΑΣ Ειρηνούπολης και Μακεδόνα Βέροιας (υπό προϋποθέσεις μπορεί και ο ένας βαθμός) κάνουν το μεγάλο βήμα για την παραμονή στην κατηγορία.

Ας δούμε το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής, με κοινη ώρα έναρξης στις 10.30 (μέσα στην παρένθεση η βαθμολογική θέση της ομάδας και στην αγκύλη το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου):

Άτλας Ζερβοχωρίου (2) – Νέα Γενεά Νικομήδειας (1)   [1-2]

Ολυμπιακός Νάουσας (8) – Μακεδόνας Βέροιας (5)   [0-0]

ΑΕ Σφηκιάς (13) – Ελπίδα Μονοσπίτων (12)   [2-1]

Δόξα Νάουσας (9) – ΑΣ Ειρηνούπολης (4)   [1-2]

Απόλλων Λυκογιάννης (11) – ΑΣ Πατρίδας (10)   [1-1]

Ακαδημία Βέροιας (3) – ΓΑΣ Κοπανού (6)   [0-1]

Ρεπό : ΓΑΣ Ροδοχωρίου (7)

δείτε εδώ τη βαθμολογία και τους σκόρερς

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P