Κατηγορίες
Διάφορα

Παναθηναϊκός – Περιστέρι (85-60) Τέσσερις πόντους ο Τσαρτσαρής

παναθηναικος μπασκετ φασηΟ Παναθηναϊκός έβγαλε την υποχρέωση με τον καλύτερο τρόπο, αφού πήρε μια εύκολη νίκη επί του Περιστερίου με 85-60 και είναι πανέτοιμος για το «διπλό» στο Μπάμπερκ που θα τον «στείλει» στους «8» της Ευρωλίγκας

Με συνοπτικές διαδικασίες και με έναν πολύ απλό τρόπο ο Παναθηναϊκός πήρε την νίκη στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ επι του Περιστερίου με 85-60.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης αποφάσισε να κρατήσει εκτός δωδεκάδας τον Δημήτρη Διαμαντίδη, ενώ κατάφερε να ξεκουράσει παίκτες που το έχουν ανάγκη και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε άλλους που δεν είχαν πατήσει και.. πολύ παρκέ.

Πλέον οι «πράσινοι» στρέφουν την συγκέντρωσή τους στον… τελικό με την Μπάμπεργκ, την Πέμπτη το βράδυ στην Γερμανία. Οι παίκτες του «τριφυλλιού» πάνε στην Γερμανία στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και θέλουν την νίκη για να «τσεκάρουν» και μαθηματικά το εισιτήριό τους για τους «8» της Ευρωίγκας.

Δεκάλεπτα: 17-6, 40-18, 61-34, 85-60

Παναθηναϊκός : Σχορτσανίτης 4, Μπράμος 14, Ματσιούλις 7, Διαμαντάκος, Ούκιτς 7, Λάσμε 10, Τσαρτσαρής 4, Γκιστ 6, Μπανκς 19, Ξανθόπουλος 10, Γιαννόπουλος 2, Σκορδίλης 2

Περιστέρι : Παπαντωνίου 18, Κομποδιέτας 7, Πάρκερ 10, Κανονίδης 6, Ψαρόπουλος , Μάντζαρης 6, Μίτσελ 9, Χάινς, Πέτρουλας, Μελισσαράτος, Λάκκας 2, Ζούμπος.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected