Κατηγορίες
Α-Β-Γ Εθνική - Διαιτησία

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας – Η πιο μεγάλη ώρα είναι…τώρα!

526903_10200766484189608_1514064061_n

Ραντεβού με την ιστορία έχει την Κυριακή 31/3 το γυναικείο τμήμα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας. Η ομάδα του Λάζαρου Παπαδόπουλου, που μετά τον Θανάση Παπαστέργιο συνέχισε με μεγάλη επιτυχία το εξαιρετικό πλάνο που έθεσε η διοίκηση της ομάδας, βρίσκεται προ των πυλών της Β’ Εθνικής Κατηγορίας καθώς με νίκη στην Ξάνθη κόντρα στη Βασίλισσα Θράκης πανηγυρίζει την άνοδο για πρώτη φορά στην σύντομη ιστορία της.

Τα κορίτσια είναι πανέτοιμα για τη μεγάλη πρόκληση και σίγουρα κάθε λεπτό που περνά η αγωνία γίνεται προσμονή για τις ταλαντούχες παίκτριες της ομάδας. Τα χιλιόμετρα πολλά μέχρι την ακριτική Ξάνθη, όμως η νίκη απεναντίας είναι πολύ κοντά, καθώς η διαφορά στην ποιότητα είναι εμφανής και δύσκολα θα μπορέσουν οι γηπεδούχοι να αποτελέσουν εμπόδιο προς τη μεγάλη επιτυχία.

Οι “πράσινες” προβιβάζονται ακόμη και με ισοπαλία, σε περίπτωση όμως που η Ροδόπη ’87 δεν καταφέρει να φύγει με το “διπλό” από την Κοζάνη καθώς μπορεί οι δύο ομάδες να έχουν τα ίδια αποτελέσματα στο πρωτάθλημα (4-0, 0-4), αλλά ο Αγροτικός Αστέρας υπερτερεί στην επίθεση έναντι της ομάδας από την Κομοτηνής.

Ας δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής, καθώς και τους διαιτητές που ορίστηκαν στα τρία ματς του προγράμματος :

16.00 Στρατιωτικό Γήπεδο Κοζάνης / ΠΑΟΚ Κοζάνης – Ροδόπη ’87 (Μαυρίδης, Μήτρου, Συρώκας – Πέλλας)

14.00 Γήπεδο Μεγάλων Καλυβίων / Αμαζόνες Καλυβίων – ΑΣ Μετέωρα (Μαλλιώρας, Κουκούλη, Κουκούλης – Καρδίτσας)

16.00 Γήπεδου Κουτσού Ξάνθης / Βασίλισσα Θράκης – Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας (Δρακίδης, Τριανταφύλλου, Ευγενίδου – Θράκης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected