Κατηγορίες
Super League 1

Βέροια – Κέρκυρα 2-0

βεροια φαση4Βαθιά ανάσα παραμονής πήρε η Βέροια, καθώς επικράτησε 2-0 της Κέρκυρας, με τους Φαίακες να κουνούν μαντήλι στην κατηγορία.

Ο Κόστλι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 78’ έκανε το 1-0, ενώ ο Ολαϊτάν στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων έγραψε το 2-0 και πανηγυρίστηκε έξαλλα. Αντίθετα, η Κέρκυρα διαμαρτυρήθηκε έντονα για το πέναλτι του Στάμου στον Κόστλι, ενώ απείλησε ελάχιστα την εστία του Τζόναθαν.

Στο πρώτο μέρος, η ομάδα της Ημαθίας είχε την υπεροχή και την κατοχή της μπάλας, αλλά σε λίγες στιγμές κατάφερε να απειλήσει την εστία του Νίκου Αναστασόπουλου. Η Κέρκυρα προσπάθησε να απειλήσει με αντεπιθέσεις, αλλά ο Αγρίτης όσες φορές βρέθηκε σε θέση βολής δεν μπόρεσε να σκοράρει. Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε και στο δεύτερο μέρος, με τη Βέροια να απειλεί και στο 56’ είχε δοκάρι με τον Ολαϊτάν. Το πρέσινγκ των γηπεδούχων ήταν ασφυκτικό, ενώ οι Φαίακες δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν κάποια μεγάλη ευκαιρία.

Στο 74’ ο διαιτητής Δημητρόπουλος έδωσε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Στάμου στον Κόστλι, ωστόσο το ριπλέι δεν τον δικαιώνει. Ο Στάμου δέχτηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ όλοι οι παίκτες της Κέρκυρας διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή. Μάλιστα οι νησιώτες οπαδοί έριξαν καπνογόνα στον αγωνιστικό χώρο και καθυστέρησε η εκτέλεση του πέναλτι για λίγα λεπτά. Στο 78’ ο Κόστλι νίκησε τον Αναστασόπουλο από την άσπρη βούλα κάνοντας το 1-0. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι βγήκαν μπροστά για να ισοφαρίσουν, χωρίς αποτέλεσμα, και στο 90+2’ ο Ολαϊτάν με ωραίο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Οι Γεωργέας, Γεωργιάδης και Βενέτης αποβλήθηκαν στα τελευταία λεπτά, καθώς επιδίωξαν τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Βέροια : Λόπεθ, Γεωργιάδης, Ορέστες, Αμαραντίδης, Τζημογιάννης, Καλογέρης (Καλτσάς 73′), Πέρεθ, Γεωργέας, Ολαϊτάν, Ιωάννου, Κόστλι (Μπερτέν 88′).

Κέρκυρα : Αναστασόπουλος, Μπουκουβάλας, Βενέτης, Έντερ, Αγρίτης, Λεόν, Αθανασίου (Γιάντσης 81′), Στάμου, Τσοκάνης (Κυβελίδης 67′), Γκέσιος (Ηλιάδης 72′), Τσουμάνης.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected