Super League 1

Πλατανιάς – Αρχίζει το…ξήλωμα!

πλατανιας παικτεςΟι διοικούντες την ομάδα των Χανίων αναμένεται να προχωρήσουν σε σαρωτικές αλλαγές στο ρόστερ, διατηρώντας σε αυτό 5-6 παίκτες και τον Αναστασιάδη, ενόψει της νέας περιόδου.

Σημαντικές ειδήσεις αναμένεται να «βγάλει» το έκτακτο ΔΣ της ΠΑΕ Πλατανιάς το οποίο θα γίνει το βράδυ της Τρίτης (16/04). Σύμφωνα με τις ως τώρα πληροφορίες, οι άνθρωποι της ομάδας των Χανίων θα προχωρήσουν σε αποφάσεις για το μέλλον πολλών παικτών της ομάδας με την πρόθεσή τους να είναι το… ξήλωμα πολλών εξ αυτών.

Τα ρεπορτάζ από την Κρήτη αναφέρουν ότι στην ομάδα θα μείνουν το πολύ έξι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα αποτελέσουν τον κορμό για τη νέα χρονιά, με τους υπόλοιπους να καλούνται για να διακόψουν τη συνεργασία τους. Παράλληλα, μπορεί να υπήρξε δυσαρέσκεια για την παρουσία της ομάδας στη Βέροια αλλά δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Άγγελο Αναστασιάδη και θα γίνει προσπάθεια να ανανεωθεί η συνεργασία των δυο πλευρών.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως στον Πλατανιά δεν πρόκειται να προχωρήσουν σε ανακοινώσεις αν δεν τελειώσει οριστικά η σεζόν και έτσι, ονόματα και λεπτομέρειες για τις εκκαθαρίσεις θα γίνουν γνωστά μετά το τέλος του αγώνα με τον Λεβαδειακό…

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected