Κατηγορίες
Super League 1

ΑΕΚ – Έκλεισαν την Κηφισίας οι οπαδοί

αεκ οπαδοι1Περισσότεροι από 500 οπαδοί της ΑΕΚ βρέθηκαν κοντά στα γραφεία της Super League το μεσημέρι της Πέμπτης (18/04) και συμβολικά έκλεισαν το ρεύμα της ανόδου στη Λεωφόρο Κηφισίας.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ δεν μπόρεσαν να φτάσουν έξω από τα γραφεία της Λίγκας λόγω της πρωτοφανούς αστυνομικής δύναμης που υπήρξε, αλλά διαδήλωσαν ειρηνικά σε όλη τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας. Δεν δημιουργήθηκε το παραμικρό πρόβλημα και μετά το τέλος της διαδικασίας έκλεισαν συμβολικά το ρεύμα της ανόδου της Λεωφόρου Κηφισίας για λίγα λεπτά.

Γρηγορίου : “Θα συνεχίσουμε τη μάχη”

Ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΑΕΚ υποστήριξε ότι θα δώσει μάχη ως το τέλος για να ανατρέψει την απόφαση του Τριτσώνη να διακόψει τον αγώνα με τον Πανθρακικό και να υπερισχύσει η ισονομία.

«Έγινε μια συνολική και μεγάλη προσπάθεια για να καταδείξουμε το δίκαιο της ΑΕΚ. Η απόφαση του Τριτσώνη ήταν μονομερής, αδικαιολόγητη και σε πλήρη αντίθεση με τους υπόλοιπους αξιωματούχους του αγώνα. Η μάχη θα συνεχιστεί όποια κι αν είναι σήμερα η απόφαση. Εμείς πιστεύουμε πως θα φτάσουμε σε επιτυχές αποτέλεσμα. Ζητάμε την ανατροπή της απόφασης του Τριτσώνη που είναι απαράδεκτη. Θα έπρεπε ο κύριος Τριτσώνης αντί να αναλώνεται σε τηλεφωνικές συνομιλίες να έρχεται σε συνεργασία με τους υπόλοιπους αξιωματούχους του αγώνα. Προσπάθησε να τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί μια ομάδα. Από το ένα ζύγι είναι η έκθεση του Τριτσώνη που συμπυκνώνεται σε τρεις γραμμές και από την άλλη η αρχική πρόθεση των ανθρώπων του Πανθρακικού να συνεχιστεί ο αγώνας αλλά και η έκθεση του ΟΑΚΑ πως το γήπεδο ήταν έτοιμο», ανέφερε κατά την έξοδό του από τα γραφεία της Super League ο Χάρης Γρηγορίου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected