Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Αγνή Κιουτάχιαλη – Με τα χρώματα της Εθνικής Νεανίδων!

εθνικη νεανιδων1Με απόλυτη επιτυχία διοργανώθηκε από την ΕΠΣ Τρικάλων υπό την εποπτεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ο φιλικός αγώνας επίδειξης Τρίκαλα 2011-Εθνική Νεανίδων, στο πλαίσιο του ειδικού προγράμματος της UEFA για τη διάδοση και ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου στη χώρα μας.

Ο αγώνας έγινε τη Μεγάλη Τετάρτη 30/4/2013 στο δημοτικό στάδιο Τρικάλων παρουσία εκατοντάδων φιλάθλων, οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους τις προσπάθειες των κοριτσιών. Για την ιστορία αναφέρουμε ότι νικήτρια αναδείχθηκε η Εθνική Νεανίδων με σκορ 2-0 με τις Γεωργίου και Γιάννου να βρίσκουν το δρόμο προς τα δίχτυα.

Οι διεθνείς ποδοσφαιρίστριες πριν από τον αγώνα επισκέφθηκαν κεντρικά σημεία της πόλης των Τρικάλων όπου συναντήθηκαν με εκατοντάδες παιδιά, στα οποία και μοίρασαν αναμνηστικά των Εθνικών Ομάδων και φωτογραφήθηκαν μαζί τους.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Τρικάλων Αθανάσιος Μπουτζιώλης χαρακτήρισε απόλυτα επιτυχημένη την πορεία της Εθνικής Νεανίδων στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, συνεχάρη τις διεθνείς ποδοσφαιρίστριες για τις προσπάθειές τους, αλλά και την ομάδα των Τρικάλων, η οποία έχει κάνει μεγάλη βήματα προόδου την τελευταία διετία.

«Ο αγώνας αυτός είναι ιδιαίτερα σημαντικός για την προβολή και την ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου στα Τρίκαλα, αλλά και στην Ελλάδα γενικότερα. Το πρόγραμμα της UEFA, στο οποίο έχει ενταχθεί η ΕΠΟ, είναι πρωτοποριακό και ήδη έχουν αρχίσει να φαίνονται τα πρώτα αποτελέσματα, με τη δουλειά που γίνεται στις υποδομές. Βρισκόμαστε ως ΕΠΣ Τρικάλων, αλλά και ως ΕΠΟ, σε πολύ καλό δρόμο και πιστεύω πως θα ήταν σημαντικό η Ομοσπονδία, μετά τα αγόρια, να διοργανώσει πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών Ομάδων και για τα κορίτσια, τόσο στην κατηγορία των Νεανίδων, όσο των Κορασίδων», δήλωσε στο epo.gr ο κ. Μπουτζιώλης.

Για τις δύο ομάδες οι προπονητές χρησιμοποίησαν τις ακόλουθες ποδοσφαιρίστριες:

Τρίκαλα 2011 : Χαρακοπούλου- Ζιώγα, Τζιώρα, Λουλέ, Παπαδημητρίου, Πλάσκου, Παπακώστα, Βαμπούλα, Κουκ, Ε.Γιαννούλα, Ι.Γιαννούλα, Κατσιγιάννη, Τσιούνη, Χατζηκυριακού, Γκάτη, Ζάχου, Σκρέτα, Χύμα.

Εθνική Νεανίδων : Στεφανοπούλου – Βαρδαλή, Χαμαλίδου, Γιάννου, Παπασακελλαρίου, Παπαδοπούλου, Πύθουλα, Σακελλάρη, Σίμου, Ρήγα, Κοσκινά, Τσάγκα, Κουτσιουμπού, Γεωργίου, Κατσαρού, Κιουτάχιαλη.

*epo.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected