Κατηγορίες

Τουρνουά ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Εξαιρετικό θέαμα, ιερός ο σκοπός, απών ο κόσμος…

Ένα πολύ όμορφο απόγευμα παρά τη συννεφιά και τον…μουντό καιρό είχαμε την τύχη να απολαύσουμε στο γήπεδο του Ροδοχωρίου. Η τοπική ομάδα του ΓΑΣ, όπως πράττει τα τελεταία 3 χρόνια, διοργάνωσε το Τουρνουά Ανθρωπιάς με σκοπό την ενίσχυση του Χαμόγελου του Παιδιού. Το παρόν έδωσαν, εκτός της ομάδας του ΓΑΣ Ροδοχωρίου, οι παλαίμαχοι παίκτες της Αλεξάνδρειας αλλά και του Εδεσσαϊκού. Δυστυχώς ο μεγάλος απών ήταν ο κόσμος, η απουσία του οποίου ήταν το αρνητικό στοιχείο της όμορφης εκδήλωσης. Σίγουρα ο καιρός απέτρεψε αρκετούς να βρεθούν στο γήπεδο του ορεινού Βερμίου, όμως ο σκοπός ήταν κάτι παραπάνω ιερός και ΟΛΟΙ μας έπρεπε να ήμασταν εκεί…

Νικητής του τουρνουά αναδείχθηκε η ομάδα των παλαιμάχων του Εδεσσαϊκού με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια (4-1 τους παλαίμαχους Αλεξάνδρειας και 5-1 τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου), συγκρότημα που απαρτίζονταν από μεγάλα ονόματα παλαιότερων εποχών και η παρουσία τους στο γήπεδο του Ροδοχωρίου ήταν η ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης. Παίζοντας εξαιρετικά και στα δύο ματς, κατέκτησε τον άτυπο τίτλο του κυπελλούχου και σίγουρα αρκετοί ήταν εκείνοι που διέκριναν το υψηλό επίπεδο ετοιμότητας της ομάδας της γειτονικής Πέλλας.

Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου, ο οποίος κέρδισε στο πρώτο ματς τους παλαίμαχους Αλεξάνδρειας με σκορ 4-1. Στο παιχνίδι αυτό αγωνίστηκαν οι περισσότεροι παίκτες της ομάδας από το πρωτάθλημα της Α2, ενώ την “κυανοκίτρινη” φανέλα φόρεσε ο Ροδοχωρίτης στην καταγωγή Τέλης Ευθυμιάδης, του οποίου η προσθήκη θεωρείται πολύ πιθανή για τη νέα περίοδο. Στην δεύτερη αναμέτρηση κόντρα στον Εδεσσαϊκό αγωνίστηκε και ο Γιώργος Τσαχαλίδης της Θύελλας Σταυρού, επίσης μεταγραφικός στόχος της ομάδας.

Ας δούμε τα στοιχεία των τριών αγώνων του τουρνουά, διάρκειας 40 λεπτά έκαστος :

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Παλαίμαχοι Αλεξάνδρειας  4-1 (Ευθυμιάδης 2, Βαϊναλής 2 – Μπιτόπουλος πεν)

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Τσαγκαλίδης, Ευθυμιάδης, Θεοδοσιάδης Ν., Θεοδοσιάδης Π., Βαϊναλής, Ιωάννου, Παρηγορίδης, Μωυσίδης, Κακούδης, Εξαρχόπουλος, Μουρατίδης.

Παλαίμαχοι Αλεξάνδρειας : Πανταζόπουλος, Μπουκλάς, Σωτηρίδης, Πουαρίδης, Κούντζας, Μπαντόλας, Ιασονίδης, Τέγος, Παπαδημητρίου, Γιουρόπουλος, Μπιτόπουλος.

Παλαίμαχοι Αλεξάνδρειας – Παλαίμαχοι Εδεσσαϊκού 1-4 (Πουαρίδης – Πέτκος, Πασσαλής, Χαραλάμπους, αυτογκόλ)

Αλεξάνδρεια : Πανταζόπουλος, Μπουκλάς, Σωτηρίδης, Πουαρίδης, Μουταφίδης, Μπαντόλας, Μέκκας, Τέγος, Παπαδημητρίου, Γιουρόπουλος, Μπιτόπουλος.

Εδεσσαϊκός : Νεοφώτιστος, Τζουμάκας, Παυλίδης, Τσόπτσης, Χαραλάμπους, Πασσαλής, Μπόλας, Γκίλης, Πέτκος, Νικολάου, Τσαντιρίδης.

Παλαίμαχοι Εδεσσαϊκού – ΓΑΣ Ροδοχωρίου 5-1 (Γκίλης 3, Τσόπτσης, Τσαντιρίδης – Εξαρχόπουλος)

Εδεσσαϊκός : Νεοφώτιστος, Τζουμάκας, Παυλίδης, Τσόπτσης, Χαραλάμπους, Πασσαλής, Μπόλας, Γκίλης, Πέτκος, Νικολάου, Λαγογιάννης.

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Τσαγκαλίδης, Νακόπουλος, Θεοδοσιάδης Ν., Ιωάννου, Παρηγορίδης, Τσαχαλίδης, Κακούδης, Δάτσης, Εξαρχόπουλος, Μουρατίδης, Ευθυβούλης.

*Στιγμιότυπα των τριών αγώνων σε νεότερες αναρτήσεις

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected