Παγούρας – Afros (τελικό 3-5)

(F5 για ανανέωση)

Παγούρας  –  Afros  (τελικό)

38′ ΓΚΟΛ! Διαφορά δύο γκολ για τον Afro λίγο πριν το τέλος. Ο Ηλιάδης θα κάνει το κόρνερ, ο Μιχαηλίδης θα κάνει την προβολή και η μπάλα θα καταλήξει στα δίχτυα (3-5)

33′ ΓΚΟΛ! Μείωση του σκορ και νέο ενδιαφέρον στον αγώνα. Φάση διαρκείας στα καρέ του Τσάκα, ο Κυπαρισσόπουλος τελικός αποδέκτης, δυνατό σουτ η μπάλα στο “Γ” της εστίας (3-4)

31′ ΓΚΟΛ! Προβάδισμα δύο γκολ για τον Afro σε κρίσιμο σημείο. Ο Γιώργος Παπαδόπουλος σημαδεύει ωραία τη γωνία της εστίας και θα δώσει αέρα δύο γκολ στην ομάδα του.

27′ ΓΚΟΛ! Εντυπωσιακό γκολ για τον Γόλη Ηλιάδη. Μετά από πάσα του Βαμβακίδη από δεξιά, ο έμπειρος αμυντικός θα βρεθεί σε πλεονεκτική θέση και με διπλή προσποίηση θα σουτάρει με δύναμη στη γωνία (2-3).

22′ ΓΚΟΛ! Ο Χερίδης θα κάνει ωραία κίνηση από αριστερά, θα περάσει έναν αμυντικό και θα στείλει τη μπάλα στον ουρανό των δικτύων του Τσάκα, ισοφαρίζοντας για την ομάδα του (2-2).

20′ ΓΚΟΛ! Στο τελευταίο…δευτερόλεπτο ο Καραγαβριηλίδης θα σουτάρει δυνατά έξω από την περιοχής, ο Τσάκας δεν καταφέρνει να διώξει και ο Παγούρας θα μειώσει το σκορ (1-2).

18 ΓΚΟΛ! Δεύτερο γκολ για τον Afro. Ο Μιχαηλίδης θα βρεθεί σε πλεονεκτική θέση, η κόντρα θα ωφελήσει τον Λιακόπουλο που απλά θα σπρώξει τη μπάλα στα ανυπεράσπιστα δίχτυα (0-2)

15′ Καλή ευκαιρία για τον Παγούρα. Ο Φέιμ θα κινηθεί παράλληλα με την περιοχή και το σουτ που θα επιχειρήσει θα περάσει λίγο άουτ

Πολύ δυνατό παιχνίδι παρακολουθούμε ανάμεσα σε δύο ισοδύναμες μέχρι στιγμής ομάδες.

3′ ΓΚΟΛ! Στην πρώτη αξιόλογη φάση στις δύο εστίες, ο Οικονόμου στην προσπάθεια να διώξει η μπάλα θα βρει στην πλάτη του Δημοσθένους και με προβολή του τελεταίου θα ανοίξει το σκορ (0-1).

Συνθέσεις

Παγούρας : Οικονόμου, Παπαγιάννης, Φωκάς, Μισοκέφαλος, Ρέππας, Αγγελίδης, Καραγαβριηλίδης, Φέιμ, Χερίδης, Κυπαρισσόπουλος, Τσολπάκης.

Afros : Τσάκας, Βαμβακίδης, Δημοσθένους, Χαραλαμπίδης, Ηλιάδης, Μιχαηλίδης, Θεοδωρίδης, Λιακόπουλος, Παπαδόπουλος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P