2ο Τουρνουά 5×5 Κοινωνικού Σκοπού – Η 1η μέρα και το αυριανό πρόγραμμα

922753_10201345421702684_1211795855_nΗ αρχή λένε είναι το ήμισυ του παντός και θεωρούμε πως αυτό ισχύει σε πολύ μεγάλο βαθμό για τη σημερινή πρεμιέρα του 2ου Τουρνουά 5×5 Κοινωνικού Σκοπού, που διοργανώνεται και φέτος στο Αθλητικό Κέντρο των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων. Τα έξι παιχνίδια που διεξήθχησαν είχαν ένταση, πάθος, εντυπωσιακά γκολ, μεγάλα σκορ αλλά και άφθονο γέλιο! Η προσέλευση του κόσμου για τα καιρικά δεδομένα ήταν ικανοποιητική, καθώς σχεδόν η βροχή εμπόδισε αρκετούς να παρευρεθούν στο γήπεδο.

Τα αποτελέσματα της πρώτης μέρας ήταν τα εξής

Group C : Plaza – Το Κάστρο  2-2

Group A : Cpiti – Στέγη 1-12

Group B : Παγούρας – Afros  3-5

Group B : Terabyte – Ψυγεία Μαυρίδης  3-6

Group A : Alobar – Το Μεϊντάνι  4-15

Group F : Mr Wurst – La Notte  3-1

Σημειώθηκαν 57 γκολ (9.5 ανά αγώνα) ενώ αρκετά σημαντικό ήταν το γεγονός πως ο διαιτητής των συναντήσεων Δημήτρης Σιαφαρίκας δεν έδειξε ούτε μία κίτρινη κάρτα. Η μοναδική…παραφωνία της ημέρας το γεγονός ότι στο παιχνίδι Cpiti – Στέγη είχαμε τον τραυματισμό του Μιχάλη Βοργιατζίδη, που διακομίστηκε στο νοσοκομείο ύστερα από υπόδειξη του γιατρού αγώνα, μετά από χτύπημα στον αγκώνα σε πτώση του στο έδαφος. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο παίκτης του Bar Cpiti αντιμετωπίζει μόνο μυικό πρόβλημα και αποφεύχθηκαν περαιτέρω συνέπειες.

Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια όσον αφορά το Livescore των αναμετρήσεων, που δίνει τη δυνατότητα σε οποιονδήποτε βρίσκεται στο σπίτι ή στο κινητό του να παρακολουθεί ζωντανά την εξέλιξη των αγώνων. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό πως τα σημερινά παιχνίδια παρακολούθησαν μέσα του Imathia Sports News περίπου 780 φίλοι μας, που ήταν συνδεδεμένοι online παρακολουθώντας τα σημερινά παιχνίδια.

Η αυριανή μέρα

Το πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας των αγώνων περιλαμβάνει τους εξής αγώνες :

Τρίτη 14/5

Group F : Envy / Μακεδονική Κτηματομεσιτική – Pro Net (17.00)

Group C : Φούρνος – Ερατεινό (18.00)

Group D : Τάσος Παπαδόπουλος – Goody’s (19.00)

Group D : Moments – Κοχλίας (20.00)

Group E : Original – Hot Spot (21.00)

Group E : Nouveau – Πλάτανος (22.00)

moserlx-gif-1
coffee-banner

Comments are closed for this post.

error: Protected