Κατηγορίες
Football League - Super League 1

Βατανιακός – Μια ανάσα από τη Football League!

βατανιακος4Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που έρχεται από την Αθήνα, τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ παραιτήθηκαν και τυπικά. Τριμελής επιτροπή θα κινήσει τις διαδικασίες εκκαθάρισης της ΠΑΕ, ώστε να παίξει στην Γ΄Εθνική. Στην Γ.Σ που θα γίνει στις 7ης Ιουνίου, θα παρθούν όλες οι αποφάσεις για την επόμενη ημέρα.

Για πρώτη φορά έπειτα από πολύ καιρό, η Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ δεν είχε εντάσεις, διαφωνίες και αδιέξοδα. Οι εκπρόσωποι των μετόχων της ΠΑΕ δεν είχαν καμία όρεξη για το οτιδήποτε. Μοναδικό αξίωμα της συγκεκριμένης μάζωξης, ήταν το τυπικό της παραίτησης που είχαν υποβάλει προφορικά όλα τα μέλη του Δ.Σ εδώ και ένα μήνα.

Οι εκπρόσωποι των μεγαλομετόχων, Νίκου Νοτιά και Πέτρου Παππά, αποφάσισαν τη δημιουργία τριμελούς επιτροπής που θα εργαστεί αποκλειστικά για τις διαδικασίες εκκαθάρισης της ΠΑΕ και τον ορισμό των εκκαθαριστών.

Μέλη της επιτροπής θα είναι ο μέχρι και σήμερα πρόεδρος της ΠΑΕ, Ανδρέας Δημητρέλος, ο εκπρόσωπος των Supporters και πιθανότερος διεκδικητής της προεδρίας του ερασιτέχνη, Αλέξης Αλεξίου και ο παλαίμαχος παίκτης της ομάδας, Κώστας Νεστορίδης.

Ουσιαστικά, οι μέτοχοι αποφάσισαν να ορίσουν νέα ΓΣ στις 7 Ιούνη με αποκλειστικό προ ημερησίας διατάξεως θέμα την λύση και εκκαθάριση της εταιρείας. Επίσης, η ομάδα δεν θα δηλωθεί στο πρωτάθλημα της Football League και θα υποβιβαστεί στο πρώτο ερασιτεχνικό, πρωτάθλημα που από την νέα σεζόν θα είναι η Γ’ εθνική.

Ετσι στις 7 Ιουνίου, η Γ.Σ θα λάβει την οριστική απόφαση για το πρωτάθλημα που θα αγωνίζεται η ΑΕΚ τη νέα σεζόν, με τον Ανδρέα Δημητρέλο να δίνει το στίγμα: “Η ομάδα δεν μπορεί λόγω οικονομικών δυνατοτήτων να συμμετάσχει στην Β Εθνική”. Αν μέχρι τότε δεν υπάρξει κάποια συνταρακτική εξέλιξη, η Ενωση δεν θα δηλώσει συμμετοχή στη Football League, με συνέπεια τον νέο υποβιβασμό της στην νεοσυσταθείσα ερασιτεχνική κατηγορία.

Σχετικά με την καταγγελία εναντίον του Άρη, αναμένεται να αποσυρθεί άμεσα, μετά και τις αντιδράσεις των οργανωμένων οπαδών και κυρίως της Original. Αλλωστε, η ΑΕΚ μετά την 7η Ιουνίου, δεν θα έχει έννομο συμφέρον να στηρίξει τη συγκεκριμένη καταγγελία.

*Μπάμπης Πεϊδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected