Ποδόσφαιρο Κόσμος

Λιόν – Σπάνια κίνηση, δείγμα ποδοσφαιρικού πολιτισμού (video)

lyonΗ γυναικεία ομάδα της Λιόν ζήτησε την επανάληψη του ημιτελικού Κυπέλλου απέναντι στη Μονπελιέ, καθώς ευνοήθηκε από τον διαιτητή στη διαδικασία των πέναλτι και πήρε την πρόκριση χωρίς να τη δικαιούται.

Την κίνηση της Άρσεναλ και του Αρσέν Βενγκέρ το 1999, όταν είχε ζητήσει να επαναληφθεί ο αγώνας που είχε νικήσει (2-1) απέναντι στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με αντικανονικό γκολ του Όφερμαρς, μιμήθηκαν και οι άνθρωποι της Λιόν.

Η γυναικεία ομάδα του γαλλικού συλλόγου, που έχει χτίσει… δυναστεία με επτά σερί πρωταθλήματα και κατακτήσεις Champions League γυναικών, επικράτησε 6-5 στα πέναλτι της Μοντπελιέ στον ημιτελικό του γαλλικού Κυπέλλου, όμως, η τελευταία εκτέλεση από πλευράς ηττημένων έπρεπε να μετρήσει καθώς η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή και αποδείχθηκε από τα ριπλέι ότι ο διαιτητής έκανε λάθος. Έτσι, η Λιόν ζήτησε την επανάληψη όλο του αγώνα.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Ολιμπίκ Λιόν, αναφέρει:

«Η Ολιμπίκ Λιόν επιβεβαιώνει ότι προσφέρει στην Μονπελιέ επανάληψη του ημιτελικού του Κυπέλλου για λόγους fair play και λαμβάνοντας υπόψιν τις καλές σχέσεις ανάμεσα στους συλλόγους. Όπως έκανε η Άρσεναλ και ο Αρσέν Βενγκέρ το 1999».

Δείτε το βίντεο με τα τελευταία πέναλτι:

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected