Κατηγορίες

Goody’s – Moments (6-4 τελικό)

(F5 για ανανέωση)

Goody’s  –  Moments  6-4 (τελικό)

40′ ΓΚΟΛ! Κρίνεται το παιχνίδι με το 6-4 που πετυχαίνει ο Χατζηγεωργίου μετά από ωραία κίνηση του Σπυριδωνίδη από δεξιά (6-4)

38′ ΓΚΟΛ! Μπροστά στο σκορ τα Goody’s που σε κρίσιμο σημείο του αγώνα παίρνουν “κεφάλι”. Ο Παπαρέντης θα κινηθεί ωραία από αριστερά, θα πασάρει την κατάλληλη στιγμή στον Τσιότσιο στο δεύτερο δοκάρι και ο τελευταίος με πλασέ θα κάνει το 5-4

36′ ΓΚΟΛ! Και πάλι στα ίσια οι δύο ομάδες με τον Τσιότσιο που από κοντά θα πλασάρει εύστοχα (4-4)

29′ ΓΚΟΛ! Έχει ανάψει για τα καλά το παιχνίδι και το Moments θα μπει μπροστά στο σκορ με δυνατό σουτ του Κοτσαγκόγκου εκτός περιοχής (3-4)

28′ ΓΚΟΛ! Ισοφάριση για τα Goody’s που ανέβασαν στροφές στα τελευταία λεπτά. Στην αντεπίθεση ο Τσιότσιος θα βρει τον αμαρκάριστο Παπαρέντη και ο τελευταίος με πλασέ θα κάνει το 3-3

27′ ΓΚΟΛ! Αναμπουμπούλα στην άμυνα του Moments, o Παπαρέντης θα εκμεταλλευτεί στη σύγχυση και με σουτ θα κάνει το 2-3

25′ Κίτρινη κάρτα Τσαντίλας για επικίνδυνο παίξιμο

23′ ΓΚΟΛ! Δεύτερο προσωπικό γκολ για τον Βασίλη Κακαγιάννη. Εκτέλεση φάουλ του ίδιου, ανοίγει το τοίχος και η μπάλα στα δίχτυα (1-3)

15′ ΓΚΟΛ! Μειώνουν τα Goody’s με απίστευτη καραμπόλα σε τρεις παίκτες και τελικό αποδέκτη τον Παπαδήνα (1-2)

Μεγάλη ευκαρία για το Moments. Ο Βασίλης Κακαγιάννης θα κινηθεί από αριστερά θα πλασάρει τεχνικά, ο Κοτσαγκόγκος θα μπει στην πορεία της μπάλας αλλά ο Χατζηγεωργίου με προβολή θα διώξει πάνω από τη γραμμή

7′ ΓΚΟΛ! Ξεκινά δυνατά το Moments. Ο Σωτήρης Κακαγιάννης θα εκτελέσει το πλάγιο έξυπνα και ο Βασίλης Κακαγιάννης με δυνατό σουτ θα διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του (0-2)

4′ Μεγάλη ευκαιρία για το Moments! Ο Σωτήρης Κακαγιάννης θα δώσει ασίστ στον Βασίλη Κακαγιάννη, αυτός με τακουνάκι θα προσπαθήσει να νικήσει τον τερματοφύλακα με τον τελευταίο να αποκρούει με υπερένταση

2′ ΓΚΟΛ! Με το καλημέρα το πρώτο γκολ της αναμέτρησης. Ωραία σέντρα του Βασίλη Κακαγιάννη και ο Κοτσαγκόγκος θα προλάβει τον τερματοφύλακα ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του (0-1)

Συνθέσεις

Goody’s : Χατζηγεωργίου, Σπυριδωνίδης, Καρολίδης, Παπαρέντης, Παπαδίνας, Νίκου, Τσορλάκης, Ψαράς, Βασιλείου.

Moments : Κακαγιάννης Σ., Κακαγιάννης Β., Στυλίδης, Παπαδόπουλος, Κακαγιάννης Γ., Χασιώτης, Τσαντίλας, Κοτσαγκόγκος, Λιόλιος, Τσαπράνης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P