Football League

Απόλλων Σμύρνης – Εθνικός Γαζώρου (1-1) Βασικός ο Κουκόλης

γαζωρος αγωναςΈβαλε σε περιπέτειες ανόδου τον Απόλλωνα Σμύρνης ο αδιάφορος Εθνικός Γαζώρου, καθώς «τσίμπησε» τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στη Ριζούπολη.

Πλέον η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ισοβαθμεί με Ολυμπιακό Βόλου και ΑΕΛ Καλλονής και την Κυριακή χρειάζεται μόνο τη νίκη κόντρα στην Παναχαϊκή.

Οι παίκτες του Αλέκου Βοσνιάδη ξεκίνησαν δυνατά στο ματς και πίεζαν για το γκολ. Αυτό ήρθε στο 20’, όταν ο Μανιάς έδωσε στον Κατσίκη, κι εκείνος με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0. Μετά το γκολ ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και ο Εθνικός προσπάθησε να απειλήσει, χωρίς όμως να δημιουργήσει τη μεγάλη ευκαιρία.

Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός δεν βελτιώθηκε, με το παιχνίδι να παίζεται κυρίως στον χώρο του κέντρου, με τον Απόλλωνα να έχει πάντα την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο 65’ ο Γαϊδαρτζής όμως «πάγωσε» τους γηπεδούχους, καθώς μετά από σέντρα του Βασίλη Κωνσταντινίδη, με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1. Στο υπόλοιπο του αγώνα οι παίκτες του Απόλλωνα πίεζαν για το γκολ της νίκης, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Απόλλων Σμύρνης : Κοτταράς, Κιάσσος, Διαμάντης, Δεληζήσης, Ιασωνίδης, Καμαρά, Ρόβας (71’ Μπάρκογλου), Κατσίκης, Τσιλιγκίρης (89’ Καραδέμητρος), Φαρινόλα (71’ Καραμαλίκης), Μανιάς

Εθνικός Γαζώρου : Παπαθανασίου, Μεντής (46’ Μαχαιρούδης), Διαμαντίδης, Καπίας, Κουκόλης, Μερεσιώτης, Νύρλας, Ζυγκερίδης (56’ Β. Κωνσταντινίδης), Γεωργιάδης,  Αγγελακάς, Γαϊδαρτζής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected